Το συμβολικό δώρο της Meghan και του Harry για τα γενέθλια του μικρού Archie

Το συμβολικό δώρο της Meghan και του Harry για τα γενέθλια του μικρού Archie

Αποκαλύφθηκε το δώρο γενεθλίων του Archie! H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry δωρίζουν 200 σκούφους σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γιόρτασαν τα 2α γενέθλια του μικρού Archie πριν από μερικές ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο τα πέρασαν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Κι ενώ στα γενέθλια το ζευγάρι αποκάλυψε μια νέα φωτογραφία του γιου τους ο οποίος στέκεται στον κήπο κρατώντας ένα μπουκέτο με τ' αγαπημένα του μπαλόνια, χθες μάθαμε το συμβολικό δώρο που έκαναν σε έναν μεγάλο φιλανθρωπικό οργανισμό ως δωρεά.



Το Make Give Live με έδρα τη Νέα Ζηλανδία αποκάλυψε μέσω Instagram την Κυριακή ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δώρισαν 200 σκουφάκια στην πρωτοβουλία I Got Your Back Pack (IGYBP) ως δώρο γενεθλίων προς τιμήν του γιου τους. Σε ένα βίντεο με τίτλο, «Το δώρο γενεθλίων του Archie στα παιδιά στη NZ», η ιδρύτρια του Make Give Live, Claire Conza, εξήγησε πώς τα σκουφάκια θα γίνουν μέρος ενός σακιδίου IGYBP, το οποίο παρέχει μια σειρά βασικών αντικειμένων σε μητέρες και παιδιά που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία. «Σας ευχαριστώ Harry & Μeghan, και φυσικά Archie, για τη γενναιόδωρη δωρεά αυτών των 200 σκούφων στους φίλους σας στην άλλη πλευρά του κόσμου, στη Νέα Ζηλανδία», έγραψε στο post του το Make Give Live. «Eίμαστε ευγνώμονες γι' αυτούς. και τα σκουφάκια θα σταλούν σε πακέτα φροντίδας σε καταφύγια γύρω από τη Νέα Ζηλανδία για να ζεστάνουν κεφαλάκια και καρδιές ❤️», πρόσθεσε.



Στη συνέχεια, η επιχείρηση κοινωνικού χαρακτήρα ευχήθηκε στον Archie «Happy Birthday Archi».


https://www.instagram.com/p/COoW7u-M-aV

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Meghan και ο Harry έκαναν δωρεά στο Make Give Live. Ο Δούκας και η Δούκισσα παρήγγειλαν 100 σκουφάκια τον Δεκέμβριο του 2020, τα οποία διπλασιάστηκαν, μέσω του μοντέλου «buy one, give one» του οργανισμού. «Είπαν ότι ήθελαν να βοηθήσουν τα μέλη μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν να δημιουργούν, να συνδέονται και να υποστηρίζουν το ένα το άλλο, κάτι που δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικό όσο τώρα», έγραψε το Make Give Live στο Instagram αργότερα.