Το όνομα της κόρης της Meghan και του Harry δεν είναι το αναμενόμενο - Τι λένε τα στοιχήματα; (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το όνομα της κόρης της Meghan και του Harry δεν είναι το αναμενόμενο - Τι λένε τα στοιχήματα; (vid)

Εσύ ποιο όνομα πιστεύεις θα της δώσουν;

Την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της Meghan Markle (τον Ιούλιο του 2020 ήταν ξανά έγκυος και απέβαλε όπως αποκάλυψε) οι Sussexes έκαναν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπέροχη μέρα (αν μας ρωτάς) για να κάνει κανείς μια τόσο όμορφη και γλυκιά ανακοίνωση. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Oprah Winfrey στο CBS, η δούκισσα του Sussex αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι.

Όπως αντιλαμβάνεσαι το πρώτο πράγμα που άρχισε να κυκλοφορεί μετά την αποκάλυψη του φύλου, ήταν το όνομα που θα δώσουν στη μικρούλα. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan είναι ήδη γονείς του Archie, και ο κόσμος περιμένει την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους. Ωστόσο το θέμα που συζητιέται συχνά όπως σου αναφέραμε, είναι το πιθανό όνομα του μωρού.

Και σίγουρα η πρώτη σκέψη σου (όπως και η δική μας) ήταν το όνομα Diana, στη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ωστόσο, ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο Ladbrokes προβλέπει το όνομα Philippa, αφού ο παππούς του πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας Φίλιππος, θα μπορούσε να είναι το όνομα που θα επιλέξουν. Αυτή τη στιγμή έχει 3/1 πιθανότητες να επιλεγεί.

Άλλες κορυφαίες επιλογές είναι το Diana, με 5/1 και το Elizabeth προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, με πιθανότητες στο 10/1.

Άλλα στοιχήματα κορυφαίων αποδόσεων είναι τα εξής:

Allegra (10/1)
Alexandria (12/1)
Grace (16/1)
Emma (16/1)
Rose (16/1)
Alice (16/1)
Victoria (16/1)

Όσον αφορά στο Philippa πάντως εμείς δεν το πιστεύουμε ιδιαίτερα γιατί ήδη δύο δισέγγονα του Φίλιππου πήραν το όνονομά του. Ο 3 μηνών γιος της Ευγενίας που ονομάστηκε August Philip Hawke Brooksbank και ο γος της Zara Tindall που γεννήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και ονομάστηκε Lucas Philip Tindall, με το Philip να τιμά τόσο τον πατέρα του Mike Tindall, όσο και τον παππού της Zara.