Ο πρίγκιπας Harry συνάντησε τη Meghan Markle σε supermarket και δεν τους κατάλαβε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry συνάντησε τη Meghan Markle σε supermarket και δεν τους κατάλαβε κανείς

Το πρώτο ραντεβού μετά τη γνωριμία τους δεν το λες και συνηθισμένο.

Το 2016 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον πρίγκιπα Harry, αφού μετά από ένα ραντεβού στα τυφλά στο SoHo του Λονδίνου συνάντησε για πρώτη φορά τη Meghan Markle, τη γυναίκα που έμελλε να του κλέψει την καρδιά. Λίγο πριν η Meghan επιστρέψει πίσω στην Αμερική με ένα ταξί πήγε στο παλάτι του Kensington όπου και την περίμενε ο Harry, για φαγητό και ποτό.

Αν όμως νόμιζες πως τα ξέρεις όλα για τη ζωή και τη σχέση τους στα πρώτα στάδια της γνωριμίας τους, τότε έκανες λάθος. Ο πρίγκιπας Harry έδωσε μια σπάνια συνέντευξη κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Dax Shepard και τη Monica Padman στο podcast «Armchair Expert».

Στο podcast, ο 36χρονος πρώην ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας είπε μια ιστορία, για την οποία δεν είχε ξαναμιλήσει, όταν ξεκίνησε να γνωρίζει τη Meghan Markle. Το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους περιείχε άπειρη συζήτηση μέσω μηνυμάτων όσο εκείνη ήταν στην Αμερική κι εκείνος στο Λονδίνο, κάτι που βρίσκουμε λογικό να συμβαίνει μετά από ένα ραντεβού στα τυφλά.

Η σχέση τους ξεκίνησε αργά και σταδιακά, και σίγουρα το ραντεβού σε ένα supermarket δεν είναι το ιδανικό όταν γνωρίζεις ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Harry και η Meghan όμως το έκαναν, γιατί κάπως έπρεπε να βρεθούν χωρίς να κινήσουν υποψίες.

«Την πρώτη φορά που η Meghan και εγώ συναντηθήκαμε για να έρθει και να μείνει μαζί μου, βρεθήκαμε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο, προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, έτσι μιλούσαμε μέσω γραπτών μηνυμάτων από την άλλη πλευρά των διαδρόμων», είπε στο podcast.

«Υπήρχαν άνθρωποι που με κοίταζαν, με περίεργο τρόπο και αδιάκριτα βλέμματα και έρχονταν και έλεγαν: «Γεια» ή οτιδήποτε άλλο. Φορούσα ένα καπέλο του μπέιζμπολ, κοιτάζοντας συνεχώς προς τα κάτω, προσπαθώντας να διατηρήσω την ανωνυμία μου».

Μπορεί να μην σου ακούγεται ρομαντικό, όμως εμείς το βρίσκουμε πολύ έξυπνο και πρωτότυπο. Κανείς άλλωστε δεν θα περίμενε να δει τον Harry με τη wannabe σύντροφό του στο supermarket, οπότε ήταν το ιδανικό καμουφλάζ.