O Πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν την ημέρα που η Meghan ήθελε ν' αυτοκτονήσει

O Πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν την ημέρα που η Meghan ήθελε ν' αυτοκτονήσει

Τα κλάματα, οι εξομολογήσεις και μια αυτοκτονία που από «θαύμα» αποτράπηκε.

O πρίγκιπας Harry μίλησε με την Oprah Winfrey και για τη σχέση του με την Meghan Markle. Ο δούκας του Sussex εκμυστηρεύθηκε στην παρουσιάστρια πως η σύζυγός του αυτό που την σταμάτησε από το ν' αυτοκτονήσει ήταν το γεγονός ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν άλλη μία γυναίκα που θα έχανε ο Harry από τη ζωή του».

Στα νέα ντοκιμαντέρ «The Me You Can't See», ο Harry μίλησε για τη νύχτα που η Meghan του εξομολογήθηκε ότι ήθελε ν' αυτοκτονήσει. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί λιγότερο από ένα χρόνο και η Meghan ήταν ήδη έγκυος στον γιο τους Archie όταν, τον Ιανουάριο του 2019, εκείνη του είπε ότι είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.

Η Markle αποκάλυψε για πρώτη φορά το τραύμα εκείνης της νύχτας στη συνέντευξή της τον Μάρτιο στη Winfrey. «Αυτό που την εμπόδισε να το κάνει ήταν το πόσο άδικο θα ήταν για μένα μετά από ό, τι είχε συμβεί στη μαμά μου, να χάσω δηλαδή μια άλλη γυναίκα στη ζωή μου, με ένα μωρό στην κοιλιά της, το μωρό μας», είπε.

«Το πιο τρομακτικό πράγμα για εκείνη ήταν η σαφήνεια της σκέψης της. Δεν τα είχε χάσει. Δεν ήταν τρελή. Δεν είχε πάρει χάπια ή αλκοόλ. Ήταν απολύτως νηφάλια. Ήταν εντελώς υγιής. Ωστόσο, μέσα στην ησυχία της νύχτας, αυτές οι σκέψεις την ξύπνησαν». Ο Harry είπε ότι δεν ήξερε πώς να χειριστεί αυτές τις σκέψεις. «Ντρέπομαι κάπως για τον τρόπο που τις αντιμετώπισα», είπε.

Οι λεπτομερείς αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές: «Και φυσικά, λόγω του συστήματος στο οποίο βρισκόμασταν και των ευθυνών και των καθηκόντων που είχαμε, κάναμε μια γρήγορη αγκαλιά και στη συνέχεια έπρεπε να αλλάξουμε για να φτάσουμε γρήγορα με συνοδεία της αστυνομίας στο Royal Albert Hall για μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Στη συνέχεια μπροστά στον κόσμο και τις κάμερες προσποιηθήκαμε ότι όλα ήταν εντάξει.Δεν υπήρχε η επιλογή να πεις, "Ξέρεις τι; Απόψε, δεν πρόκειται να πάμε" γιατί φανταστείτε απλώς τις ιστορίες που θα γεννιούνταν μετά».



Ο Harry είπε ότι η νύχτα εκείνη ήταν, γι 'αυτόν, μια αποκάλυψη. Συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν όπως ήταν. «Ενώ εγώ και η σύζυγός μου ήμασταν καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες, πιάνοντας ο ένας το χέρι του άλλου, τη στιγμή που τα φώτα έσβησαν, η Meghan άρχισε να κλαίει. Στενοχωριέμαι πολύ για εκείνη, αλλά επίσης είμαι πολύ θυμωμένος και με τον εαυτό μου που επέτρεψα να είμαστε "κολλημένοι" σε αυτήν την κατάσταση», είπε ο Harry.

«Ντρεπόμουν που συνέβη όλο αυτό. Ντρεπόμουν να πάω στην οικογένειά μου να το πω. Είχα τότε έναν γιο και προτιμούσα να επικεντρωθώ αποκλειστικά σ' εκείνον, παρά κάθε φορά που κοιτάζω τα μάτια του, να αναρωτιέμαι αν η γυναίκα μου θα καταλήξει σαν τη μητέρα μου και θα πρέπει να τον φροντίσω εγώ ο ίδιος», είπε συγκινημένος ο Harry.