Η έκπληξη του Archie που τρέλανε τον Harry έχει σχέση με την πριγκίπισσα Diana!

Πατούλια Κατερίνα
Η έκπληξη του Archie που τρέλανε τον Harry έχει σχέση με την πριγκίπισσα Diana!

Ο Archie λατρεύει τη γιαγιά του.

Επιτέλους, πήραμε μια γεύση από το The Me You Can’t See, το σόου του πρίγκιπα Harry και της Oprah Winfrey στο Apple tv+.

Ο Harry δεν μάσησε τα λόγια του, ήταν λαλίστατος, έριξε τα βέλη του εκεί ακριβώς που ήθελε αλλά υπήρξε και ένα κομμάτι γλυκόπικρο, στο οποίο ο Harry αναφέρθηκε και στην αδικοχαμένη μητέρα του Diana.

Σε λίγους μήνες, ο μικρός πρίγκιπας, ο γιος του Archie, έχει την ηλικία που μπορεί ίσως να ακούσει τον μπαμπά του να του μιλάει για την ημέρα που η δική του μητέρα έφυγε άδικα από τη ζωή, μετά το φρικτό τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Αν θες να μάθεις τα όσα συγκλονιστικά δήλωσε για την άλλη σημαντική γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Meghan Markle, πάτησε αυτό το link

Ο πρίγκιπας αποκάλυψε μάλιστα πως η εικόνα της μητέρας του, υπάρχει και το παιδικό δωμάτιο του Archie: «Έχω μια φωτογραφία της μαμά στο δωμάτιο του Archie και μία από τις πρώτες λέξεις που είπε πέρα από το μαμά και μπαμπά ήταν γιαγιά, γιαγιά Diana. Eίναι το πιο γλυκό πράγμα και ταυτόχρονα με θλίβει τόσο γιατί δεν θα είναι εκεί».



Ο πρίγκιπας πάγωσε τα Ανάκτορα καθώς δήλωσε on camera πως βρήκε δίοδο στα ναρκωτικά και το αλκοόλ μετά τον θάνατο της μητέρας του. Η πιο συγκλονιστική ίσως δήλωση όμως, ήταν άλλη...

Πιστεύει ότι η μητέρα του θα ήταν ενθουσιασμένη αν τον έβλεπε να μεγαλώνει την οικογένειά του: «Δεν έχω αμφιβολία πως η μαμά μου θα ήταν εξαιρετικά περήφανη για μένα, Ζω τη ζωή που θα ήθελε να ζει και η ίδια, τη ζωή που ήθελε για εμάς να μπορούμε να ζήσουμε, ποτέ πριν δεν ένιωσα την παρουσία της πιο πολύ από τη χρονιά αυτή»!