Ο Archie είναι κλώνος της Meghan Markle και η νέα του φωτογραφία το φανερώνει

Πατούλια Κατερίνα
Ο Archie είναι κλώνος της Meghan Markle και η νέα του φωτογραφία το φανερώνει

Είδαμε πάλι τον Archie και ενθουσιαστήκαμε.

Είναι μόλις δύο ετών αλλά ο μικρός Archie Harrison, ο γιος του πρίγκιπα Archie και της Meghan Markle φαίνεται να έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς του.

Μια φωτογραφία στο Twitter που συγκρίνει το νέο πλάνο του Archie με μια φωτογραφία της μαμάς του σε παιδική ηλικία, έκανε τους fans της δούκισσας του Sussex να εντοπίσουν τη μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και γιο.

Στη φωτογραφία της 39χρονης Meghan, τη βλέπουμε παιδάκι καθισμένη στην αγκαλιά της ετεροθαλούς αδερφής της Samantha. Το δε νέο πλάνο του Archie εντοπίστηκε στο ντοκιμαντέρ του Harry για την ψυχική υγεία. Εκεί βλέπουμε τον πρίγκιπα και τον γιο του να κάνουν κούνια μαζί και οι fans της Markle διαπίστωσαν πως ο Archie κληρονόμησε τα σκουρόχρωμα μάτια της και το χαμόγελό της.

Κάποιοι βέβαια τόνισαν πως τα κοκκινωπά μαλλιά θυμίζουν απόλυτα τον Harry. Στο ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία, ο πρίγκιπας αποκάλυψε πως όταν ο Archie είδε την εικόνας της Diana και την αποκάλεσε γιαγιά, ένιωσε μεγάλη θλίψη μιας και δεν θα έχει την ευκαιρία να τη γνωρίσει ποτέ.



Δες την ομοιότητα παρακάτω.