Αυτός είνα ο λόγος που η Meghan και ο Harry δεν έχουν νταντά για τον Archie

Αυτός είνα ο λόγος που η Meghan και ο Harry δεν έχουν νταντά για τον Archie

Άλλο ένα πρωτόκολλο που σπάνε οι Sussex!

Πολλές επώνυμες μαμάδες έχουν φροντίσει να παρέχουν στα παιδιά τους μια πολύ καλή μόρφωση σε πανάκριβα σχολεία και σπουδές στα μεγαλύτερα κολλέγια του κόσμου. Μέχρι να φτάσουν όμως σε αυτή τη φάση της ζωής τους επιλέγουν αξιόλογες νταντάδες, οι οποίες διαθέτουν πολλές συστάσεις στο βιογραφικό τους από τις πιο -επίσης πλούσιες- οικογένειες του κόσμου.

Η φροντίδα των παιδιών είναι ένας άλλος τομέας όπου οι πλούσιοι και διάσημοι συνήθως πληρώνουν αδρά για να εξασφαλίσουν. Και όπως αντιλαμβάνεσαι οι βασιλείς δεν αποτελούν εξαίρεση. Είναι παραδοσιακό οι γονείς του παλατιού να προσλαμβάνουν νταντάδες για να φροντίζουν τους μικρούς πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες τους, και οι καλύτεροι; Μπορούν να μείνουν με την οικογένεια για χρόνια!

Ο William και η Kate βασίστηκαν στη Maria Teresa Turrion Borrallo από τότε που ο Πρίγκιπας George ήταν βρέφος, σύμφωνα με το Hello! Ωστόσο, ο μικρότερος αδερφός του William, Harry, δεν τα έχει πάει και τόσο καλά στο θέμα «νταντά». Μια νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά, "A Royal Baby: From Cradle to Crown", διερευνά τις γεννήσεις, τα ορόσημα και την ανατροφή πολλών γενεών απογόνων του παλατιού. Φυσικά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan περιλαμβάνονται μέσα στο αφιέρωμα. Μέσω της Daily Mirror, ο βασιλικός βιογράφος Omid Scobee είναι ένας από τους experts από τον οποίον πήραν συνέντευξη για τη σειρά , ο οποίος επιβεβαιώνει κάποιες λεπτομέρειες για τους Sussexes - όπως τις καταστροφικές πρώτες εμπειρίες τους με τις νταντάδες-.

Μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, τον Archie Harrison Mountbatten-Windsor, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να είναι γονείς «πλήρους απασχόλησης» αντί να φέρουν μια νταντά μέσα στο σπίτι τους.

Ωστόσο, μετά από μερικές εβδομάδες από αυτές τις κλασικές νύχτες που το μωρό δεν κοιμάται με τίποτα, το ζευγάρι αποφάσισε να προσλάβει μια νταντά για τα βράδια μόνο, προκειμένου να βοηθά τόσο το μωρό όσο και τη Meghan να κοιμούνται καλύτερα.

«Αποδείχθηκε καταστροφικό», όπως έγραψε ο Scobee στη βιογραφία του για το ζευγάρι, «Η Meghan και ο Harry αναγκάστηκαν να αφήσουν τη νοσοκόμα να φύγει στη μέση της δεύτερης νύχτας επειδή ήταν μη επαγγελματίας και ανεύθυνη». Οι νέοι γονείς έφεραν μια άλλη νοσοκόμα το βράδυ λίγο αργότερα, αλλά ακόμα και με αυτή ο μωρό δεν μπορούσε να ηρεμήσει τη νύχτα.

Τελικά, επέλεξαν να προσλάβουν μια νταντά κατά τη διάρκεια της ημέρας μερικής απασχόλησης (που δε ζούσε όμως στο σπίτι τους) για όλη τη διάρκεια του χρόνου που έμεναν στην Αγγλία. Τώρα που εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια και επίσημα πια παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, κανείς δε γνωρίζει αν υπάρχει γυναίκα που κρατά τον μικρό Archie ή το ζευγάρι σκοπεύει να προσλάβει κάποια με τον ερχομό του νέου μέλους. Η γιαγιά, Doria Ragland, η μητέρα της Meghan, λέγεται ότι έχει ενεργό ρόλο στη ζωή του Archie, οπότε μάλλον ο Harry και η Meghan θα συνεχίσουν να στηρίζονται σε αυτήν παρά σε κάποια επαγγελματία νταντά. Εάν όντως συμβεί αυτό, θα είναι μια ακόμη βασιλική παράδοση που το ζευγάρι θα σπάσει χωρίς δεύτερη σκέψη.