Το μωρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα έχει royal τίτλο αλλά υπάρχει λόγος

Πατούλια Κατερίνα
Το μωρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα έχει royal τίτλο αλλά υπάρχει λόγος

Να και κάτι που δεν ξέραμε για το μωρό της Βεατρίκης.

Στις 19 Μαΐου έγινε γνωστή η πρώτη εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, λιγότερο από έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Edoardo Mapelli Mozzi.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, λίγους μήνες μετά την απόκτηση του πρώτου παιδιού και της αδερφής της πριγκίπισσας Ευγενίας.
Και επειδή έχει δημιουργηθεί πολύ ντόρος για το αν θα έπρεπε ο Archie να έχει αποκτήσει royal τίτλο, ειδικά από τη μητέρα του Meghan Markle, μαθαίνουμε πως το μωρό της Βεατρίκης θα έχει τίτλο αλλά αυτός δεν θα του δοθεί από τη βασίλισσα.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan Βρετανίας, ο τίτλος του μωρού θα έρθει από τη μεριά του γαμπρού. Ο Eduardo είναι κόμης οπότε αν αποκτήσει αγόρι θα λάβει τον τίτλο του κόμη ενώ αν είναι κορίτσι τον τίτλο nobile donna.

Ο Edoardo είναι και ο μοναδικός άντρας απόγονος της οικογένειάς του οπότε η σύζυγός του γίνεται κοντέσα αυτόματα και τα παιδιά του φέρουν τον δικό τους τίτλο.



Όσο για τον τίτλο της ίδιας της πριγκίπισσας Βεατρίκης, αυτός της έχει δοθεί, όπως και στην αδερφή της χαριστικά και με εντολή της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ, Τον τίτλο του πρίγκιπα στον Βρετανικό θρόνο λαμβάνουν μόνο τα παιδιά του πρωτότοκου, ενώ οι δύο πριγκίπισσες είναι κόρες του πρίγκιπα Andrew του τρίτου παιδιού της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου.