Πρίγκιπας Harry: Έμαθε για το θάνατο του παππού του από αστυνομικούς που του χτύπησαν την πόρτα!

Sabine Camhi
Πρίγκιπας Harry: Έμαθε για το θάνατο του παππού του από αστυνομικούς που του χτύπησαν την πόρτα!

Το έμαθε μόλις 60 λεπτά πριν από την ανακοίνωση του παλατιού!

Ο πρίγκιπας Harry άκουσε το τηλέφωνο να χτυπάει μέσα στη νύχτα αλλά -για λόγους που ακόμη κανείς δεν ξέρει- δεν το σήκωσε ποτέ. Κι όπως δυστυχώς συμβαίνει συνήθως με τα μεταμεσονύκτια αναπάντεχα τηλεφωνήματα, τα νέα δεν ήταν καλά.

Στην άλλη άκρη του ακουστικού βρισκόταν αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας! Κι αφού ο Harry δεν απαντούσε στις κλήσεις του, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του κι άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια...

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στις 9 Απριλίου κάποιος από την Αμερικάνικη πρεσβεία προσπάθησε να βρει στο τηλέφωνο τον πρίγκιπα Harry λίγο πριν τις 3 π.μ. για να τον ενημερώσει ότι ο παππούς του, ο πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε από την ζωή.



Ο πρίγκιπας Harry σχεδόν κατέρρευσε στην ιδέα ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην Αγγλία!

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, ο εκπρόσωπος της Πρεσβείας κάλεσε το γραφείο του αρχηγού του αστυνομικού τμήματος της Σάντα Μπάρμπαρα και ρώτησε αν ένας αξιωματικός θα μπορούσε να πάει στο σπίτι του Harry στο Montecito.

Αστυνομικοί πήγαν, λοιπόν, στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και τους ενημέρωσαν ότι έπρεπε επειγόντως να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία. Έτσι, έμαθε ο πρίγκιπας για τον θάνατο του πολυαγαπημένου του παππού.

Λιγότερο από μια ώρα μετά, το παλάτι του Βuckingham έκανε την δημόσια ανακοίνωση!



O πρίγκιπας Φίλιππος, ο Δούκας του Εδιμβούργου, πέθανε το πρωί της 9ης Απριλίου στο Κάστρο του Windsor στην Αγγλία, που είναι 8 ώρες μπροστά από την Καλιφόρνια. Ο Φίλιππος είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον εγγονό του.

Για την κηδεία του ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Meghan δεν κατάφερε να πάει λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, είναι γνωστό πως υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους πρίγκιπες Harry και William.

Σε αυτό το link θα δεις πως αυτό φανερώθηκε κατά την διάρκεια της κηδείας του παππού τους