Διαβάσαμε τα χείλη τους! Τι είπαν William και Harry μετά την κηδεία

Κατερίνα Ιωακείμ
Διαβάσαμε τα χείλη τους! Τι είπαν William και Harry μετά την κηδεία

Ποιος μίλησε πρώτος και ποια απάντηση πήρε. 

Ήταν θέμα χρόνου! Τα βρετανικά media ζήτησαν από έμπειρους "lip reader" να διαβάσουν τα χείλη του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry για να μάθουμε επιτέλους τι είπαν μετά την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου.

Τον πάγο έσπασε ο μεγάλος αδελφός για να ακολουθήσει μια σύντομη συζήτηση με τον Harry που, όμως, ήταν αρκετή για να κάνει τους Βρετανούς να νιώσουν χαρά και ανακούφιση καθώς τα δύο αδέρφια είχαν διακόψει τις επαφές τους εδώ και καιρό.

Το κερασάκι στην τούρτα των τεταμένων σχέσεων ήταν, βέβαια, η συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle εξαπολύοντας σοβαρές κατηγορίες ενάντια των "ανακτόρων".

Τι είπαν, όμως, τα αδέρφια τελικά;

PRINCE AND KATE

Τόσο η Page Six όσο και η Express, αναφέρουν ότι οι ειδικοί που διάβασαν τα πριγκιπικά χείλη είδαν πως πρώτος μίλησε ο William: "Ναι, ήταν μια σπουδαία τελετή, δεν συμφωνείς". Και ο Harry φέρεται να απάντησε: "'Όλα ήταν όπως θα τα ήθελε ο ίδιος". Κάποια στιγμή ο πρίγκιπας William φανερά συγκινημένος σχολίασε: "Ήταν μια απόλυτα όμορφη τελετή, αχ, η μουσική!!!".

Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια όταν ο Harry επιστρέψει στην Αμερική, κοντά στην εγκυμονούσα σύζυγό του Megan.