Τρομοκρατημένος ο πρίγκιπας William: Ο μεγάλος φόβος για τον αδερφό του Harry (video)

Πατούλια Κατερίνα
Τρομοκρατημένος ο πρίγκιπας William: Ο μεγάλος φόβος για τον αδερφό του Harry (video)

Τρομοκρατημένος είναι ο William και η Kate Middleton έχει πάρει θέση.

Τους τελευταίους μήνες και λίγο πριν τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο εγγονός του Harry και η Meghan Markle, αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα το σχίσμα από τη βασιλική οικογένεια, ολοκληρώνοντας επώδυνα το Megxit που ξεκίνησαν έναν χρόνο νωρίτερα με τη φυγή από το Λονδίνο και τα royal καθήκοντά τους.

Η εμπλοκή του Harry στην περιβόητη πια συνέντεξυη με την Oprah αλλά και όσα αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «The Me You Can't See» για τον πατέρα του αλλά και για την οικογένειά του, έχουν κάνει έξαλλο έναν άνθρωπο πάνω απ’ όλους και δεν είναι η βασίλισσα.
Ο πρίγκιπας William σύμφωνα και με την Page Six, είναι τρομοκρατημένος από τις αποκαλύψεις του αδερφού του και φοβάται πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Οι ατάκες του Harry που πυροδότησαν τη σύγκρουση:

Στο «The Me You Can't See», ο Harry μίλησε για τη νύχτα που η Meghan του εξομολογήθηκε ότι ήθελε ν' αυτοκτονήσει και του εξήγησε πως έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.

«Ενώ εγώ και η σύζυγός μου ήμασταν καθισμένοι σε αυτές τις καρέκλες, πιάνοντας ο ένας το χέρι του άλλου, τη στιγμή που τα φώτα έσβησαν, η Meghan άρχισε να κλαίει. Στενοχωριέμαι πολύ για εκείνη, αλλά επίσης είμαι πολύ θυμωμένος και με τον εαυτό μου που επέτρεψα να είμαστε κολλημένοι σε αυτήν την κατάσταση. Ντρεπόμουν που συνέβη όλο αυτό. Ντρεπόμουν να πάω στην οικογένειά μου να το πω. Είχα τότε έναν γιο και προτιμούσα να επικεντρωθώ αποκλειστικά σ' εκείνον, παρά κάθε φορά που κοιτάζω τα μάτια του, να αναρωτιέμαι αν η γυναίκα μου θα καταλήξει σαν τη μητέρα μου και θα πρέπει να τον φροντίσω εγώ ο ίδιος», είπε συγκινημένος ο Harry.

Ο Harry δεν στάθηκε μόνο εκεί. Εξήγησε πόσο κακή ήταν η στάση του πατέρα του πρίγκιπα Κάρολου αλλά και του Παλατιού.



Έξαλλος ο πρίγκιπας William:

Τόσο η Mail όσο και η Page Six αναφέρουν μέσω πηγών πως ο William είναι στρεσαρισμένος φοβούμενος πως ο Harry ετοιμάζεται να αποκαλύψει κι άλλες αλήθειες κατά μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο William δεν είναι πια απογοητευμένος από τον αδερφός του αλλά ανήσυχος για όσα ετοιμάζεται ο δεύτερος να αποκαλύψει.



Ποιος είναι όμως ο ρόλος της Kate στην κατάσταση που έχει φτάσει ο William;

H royal expert Katie Nicholl αποκάλυψε πως η δούκισσα του Cambridge έχει γίνει η σταθερά δύναμης και ο μέντορας του συζύγου της. Η Kate στηρίζει τον William στη δύσκολη αυτή στιγμή και είναι βράχος στο πλευρό του.

Η Kate ποτέ δεν προσπάθησε να βγει στο προσκήνιο και είναι εξίσου ντροπαλή στον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα. Όσο εκείνος δυσκολεύεται, τόσο εκείνη τον βοηθάει να ξεπεράσει τη δυσκολία του.