"Εγώ, που δεν μπορείς να δεις" - Συγκλονιστικό το τρέιλερ της εκπομπής του πρίγκιπα Harry

Κατερίνα Ιωακείμ
"Εγώ, που δεν μπορείς να δεις" - Συγκλονιστικό το τρέιλερ της εκπομπής του πρίγκιπα Harry

Celebrities, αθλητές, παιδιά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχουν μια πολύ δυνατή ιστορία να διηγηθούν και να σε βοηθήσουν να αναπνεύσεις! 

Είχε λόγο ο πρίγκιπας Harry να επιμένει τόσο πολύ στις συνεντεύξεις του για το πώς ένιωθε μεγαλώνοντας στα ανάκτορα του Buckingham, για τον πόνο που κουβαλάει ακόμα μέσα του για το δυστύχημα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana και το πώς αναζητούσε τρόπο να ξεφύγει από όσα τον πνίγουν και να ξεκινήσει μια νέα ζωή!

Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα περισσότερο εκτός από αυτό:

Δες το συγκλονιστικό τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ που φέρει την υπογραφή του Harry και της Oprah Whinfrey, με τίτλο "Εγώ, που δεν μπορείς να δεις" και θέμα ιστορίες ανθρώπων που θα σε εμπνεύσουν να μιλήσεις για όσα σου συμβαίνουν, να αναζητήσεις βοήθεια για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις δύσκολες, να μην ντραπείς ποτέ να πεις ότι δεν νιώθεις καλά. Και κυρίως να μην φοβηθείς.

"Το να πάρεις εκείνη την απόφαση να ζητήσεις βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Στον σημερινό κόσμο, περισσότερο από ποτέ, είναι σημείο δύναμης", λέει on camera o πρίγκιπας Harry και καθώς το βίντεο συνεχίζεται τον βλέπουμε παιδάκι δίπλα στον πατέρα του, Κάρολο, στην κηδεία της μητέρας του ενώ ακούγονται λόγια με μεγάλη δύναμη: "Μπροστά μας έχουμε έναν άνθρωπο που υποφέρει. Το να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια, είναι το πρώτο βήμα".

Με δάκρυα στα μάτια, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση τις συγκλονιστικές ιστορίες ζωής του διηγούνται, εκτός από τους 2 διάσημους παραγωγούς (Harry & Oprah), η pop star Lady Gaga, o σεφ Rashad Armstead, οι παίκτες του NBA DeMar DeRozan και Langston Galloway, η σπουδαία χολιγουντιανή ηθοποιός Glenn Close, η δευτεραθλήτρια κόσμου στην πυγμαχία Virginia “Ginny” Fuchs και ο γιος του Robin Williams, κεντρικός ομιλητής μεγάλων forum σχετικών με την ψυχική υγεία, Zak Williams.



Η σειρά ντοκιμαντέρ έχει σύνθημα "Η ψυχική υγεία έχει σημασία" και κάνει πρεμιέρα 21 Μαϊου στην ψηφιακή πλατφόρμα της Apple TV+.