Το σκίτσο του Harry με την κόρη του και τη Diana συγκινεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σκίτσο του Harry με την κόρη του και τη Diana συγκινεί

Ένα δάκρυ κύλησε βλέποντας αυτήν τη φωτογραφία.

Στις 4 Ιουνίου του 2021 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, με τη δούκισσα του Sussex να φέρνει στον κόσμο της κόρη της, Lilibet Diana Mountbatten Windsor.

H σκιτσογράφος Autumn Ying περίμενε τη στιγμή αυτή για να σχεδιάσει το πιο ωραίο σκίτσο του Harry με την κόρη του, και από την Κυριακή που ανακοινώθηκε η γέννηση της περίμενα με αγωνία για να το δω. Και η αναμονή με αποζημίωσε.

Η γέννηση της Lili

Την ανακοίνωση για τον ερχομό της κόρης τους έκαναν μέσω του Archewell ο Harry και η Meghan, με τον εκπρόσωπο Τύπου να αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους».

Η γραμματέας τύπου ανέφερε πως η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.


https://www.instagram.com/p/CPyfkVRpjnj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η υπηκοότητα της Lilibet

Παραδοσιακά, η ιθαγένεια δεν αποτελεί ζήτημα για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας - ένα από τα προνόμια της σχέσης με τη βασίλισσα είναι ότι η βρετανική υπηκοότητα είναι συνήθως εξασφαλισμένη. Αλλά η οικογένεια του Sussex δεν ακολουθεί ακριβώς την παράδοση, οπότε ίσως είναι φυσικό πως όταν μιλάμε για το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακόμη και κάτι τόσο βασικό, όσο η υπηκοότητα δεν είναι απολύτως απλό ζήτημα.

Πατώντας εδώ θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την υπηκοότητα της νεογέννητης κόρης των Sussexes.

Το σκίτσο της Autumn Ying

Η Autumn στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Meghan, σχεδίασε αρκετά πράγματα, περιμένοντας τη δούκισσα του Sussex να γεννήσει την κόρη της. Μόλις όμως η γέννηση της έγινε γνωστή, είδα στο Instagram account της το πιο όμορφο σκίτσο ever.

Είναι αυτό που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου που διαβάζεις αυτή τη στιγμή. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, η Autumn συνδύασε ανθρώπους και ονόματα κι έφτιαξε ένα μοναδικό σκίτσο. Όπως βλέπεις ο πρίγκιπας Harry στέκεται χαμογελαστός δίπλα στην πανευτυχή Diana, ενώ στον καναπέ από κάτω βλέπεις τη βασίλισσα Ελισάβετ, να κρατάει στην αγκαλιά της τη μικρή Lilibet και να χαμογελάει και δίπλα της τη Meghan Markle.

Σημαντικό είναι επίσης να παρατηρήσεις πόσο τρυφερά κοιτάζει η Meghan τη βασίλισσα, αλλά και πόσο όμορφο είναι το άγγιγμα της Diana στον ώμο της δούκισσας.



Στη gallery παρακάτω θα δεις και τα υπόλοιπα σκίτσα που έφτιαξε η Autumn όταν η Meghan ήταν ακόμη έγκυος.