Η Lilibet-Diana κάνει ήδη καριέρα! Η δουλειά που της βρήκε η μαμά της, Meghan Markle

Η Lilibet-Diana κάνει ήδη καριέρα! Η δουλειά που της βρήκε η μαμά της, Meghan Markle

Η μόλις λίγων ημερών κόρη του Harry και της Meghan είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

Η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, αν και μόλις λίγων ημερών, έχει ήδη κάνει την πρώτη εμφάνισή της στο κοινό. Όχι, μη βιάζεσαι! Η Meghan Markle δεν απαθανατίστηκε κάπου κοντά στη γειτονιά της με τη νεογέννητη κόρη της. Απλώς, τη σύστησε στο κοινό μέσα από το νέο παιδικό βιβλίο της.

Το βιβλίο της Meghan και η κόρη της

Το δεύτερο παιδί της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry εμφανίζεται σε μία από τις εικονογραφήσεις του βιβλίου της μαμάς της, με τίτλο «The Bench», και κάπως έτσι… ανοίγει ο δρόμος για μια δική της, μεγάλη καριέρα.

Σε μία από τις εικόνες που κοσμούν το βιβλίο και είναι φτιαγμένες από τον Christian Robinson, θα δεις τη μικρή Lilibet στην αγκαλιά της Meghan Markle. Η 39χρονη Δούκισσα του Sussex διακρίνεται να φορά ένα jean παντελόνι με λευκό T-shirt και να βρίσκεται μέσα σε έναν λαχανόκηπο.

baby lilibet diana

Όσο για το παιδικό βιβλίο της Meghan; Η ίδια ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο για τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry και για τον γιο τους, Archie. Η ιστορία, μάλιστα, είναι βασισμένη σε εμπειρίες από την οικογενειακή τους ζωή. Ειδικότερα, το βιβλίο διαπραγματεύεται την εξελισσόμενη και αναπτυσσόμενη σχέση ανάμεσα στους πατεράδες και τους γιους μέσα από τα μάτια μιας μητέρας, ενώ θυμίζει τους πολλούς τρόπους που η αγάπη μπορεί να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο public.gr και μπορείς να το προμηθευτείς εδώ!

Η γέννηση της Lilibet-Diana

Την Κυριακή το απόγευμα η είδηση ότι το δεύτερο παιδί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry ήρθε στον κόσμο έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Όπως ανέφερε η γραμματέας του ζευγαριού, η μικρούλα γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.



Μάθε εδώ ποια θα είναι η υπηκοότητα της νεογέννητης Lilibet-Diana!

Η κορούλα του ζευγαριού γεννήθηκε στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια, ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στη μητέρα του Harry, Πριγκίπισσα Diana, η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.