Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Η δήλωση αυτή θα συζητηθεί.

Τον Ιανουάριο του 2020 με ένα post μέσα από το SussexRoyal ο Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και κατ' επέκτασιν από τα βασιλικά τους αξιώματα. Η δήλωση αυτή δημιούργησε ταραχή στο παλάτι, και μέσα στον έναν χρόνο που πέρασε συνέβησαν πολλά πράγματα. Η Meghan βίωσε μια αποβολή, με τον Archie δεν επέστρεψαν ξανά στο Λονδίνο και τον Μάρτιο του 2021 έδωσαν μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey στην οποία αποκάλυψαν τρομερά γεγονότα.

Όπως ήταν λογικό η σχέση ανάμεσα στους Sussexes και τη βασιλική οικογένεια εντάθηκε, με τα πράγματα να μην είναι ιδιαίτερα καλά ανάμεσά τους. Ο Κάρολος μάλιστα ακολουθεί μια πολύ σκληρή τακτική, και δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει αυτό.

Η τεταμένη σχέση ανάμεσα σε Κάρολο-Harry

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο το Crown θα έχεις δει τι ακριβώς συμβαίνει στην οικογένεια και πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και ας πρόκειται για μυθοπλασία. Όταν ο Harry με τη Meghan ανακοίνωσαν την απόφασή τους και δεν επέστρεψαν στο Λονδίνο, ο Kάρολος έδειξε τον σκληρό του εαυτό, κόβωντας κάθε πηγή εσόδων.

Αν πατήσεις αυτό το link θα μάθεις όλα όσα είπε ο Harry στη συνέντευξή του για τον Κάρολο.

Ότι θα ήταν όμως τόσο σκληρό και με τον ίδιο του τον εγγονό μοιάζει απίστευτο. Όταν γεννήθηκε η Lilibet κυκλοφόρησε ένα άρθρο στο οποίο εξηγούσαν αν τα δύο παιδιά θα έχουν τίτλους. Το πόρισμα ήταν πως όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς ο Archie και η Lilibet παίρνουν αυτόματα πριγκιπικούς τίτλους.



Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο

Ο γιος του πρίγκιπα Harry, Archie, δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας σύμφωνα με το σχέδιο του παππού του για μια χαλαρή μοναρχία, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο επόμενος Βρετανός βασιλιάς, είναι αποφασισμένος να περιορίσει τον αριθμό των βασικών βασιλέων σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα μελλοντικά του θέματα, ανέφερε το Σάββατο (19/6/21) η Daily Mail.

Ο Κάρολος είπε στο γιο του ότι θα αλλάξει βασικά έγγραφα για να εμποδίσει τον Archie να κληρονομήσει τον τίτλο, τον οποίο κάποτε έπαιρνε με τη γέννηση, ανέφερε το άρθρο. Το μικρό παιδί είναι επί του παρόντος έβδομο στη σειρά του θρόνου.

«Στον Harry και τη Meghan είπαν ότι ο Archie δεν θα γινόταν ποτέ πρίγκιπας, ακόμα και όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς», είπε η πηγή του tabloid.

H αντίδραση του Harry

Τα νέα δεν κάθισαν καλά με στον Harry και τη Meghan Markle, παρόλο που οι Sussexes εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντά τους για να ζήσουν στις ΗΠΑ, ανέφερε η έκθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασιλική κόντρα έχει επιδεινώσει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ του Harry και του παλατιού του Buckingham.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Καρόλου, μόνο οι κληρονόμοι του θρόνου και οι άμεσες οικογένειές τους θα λάβουν πλήρεις τίτλους, οικονομική και αστυνομική υποστήριξη χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους, δήλωσε η Mail.



Ο Κάρολος και ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπας Andrew διαφωνούσαν επίσης για το τι θα πρέπει να λάβουν στο μέλλον οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Οι βασιλείς είναι το ένατο, το δέκατο και το ενδέκατο μέλος στη σειρά διαδοχής, αντίστοιχα, μετά τη γέννηση της κόρης του Harry, Lilibet-Diana στις 4 Ιουνίου 2021.