O δάσκαλος ορθοφωνίας της πριγκίπισσας Diana έγραψε βιβλίο- Ο όρος που είχε θέσει για τα παιδιά της

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
O δάσκαλος ορθοφωνίας της πριγκίπισσας Diana έγραψε βιβλίο- Ο όρος που είχε θέσει για τα παιδιά της

Η πριγκίπισσα Diana ήθελε πολύ να εκδοθεί αυτό το βιβλίο αλλά είχε θέσει έναν απαράβατο όρο.

Πρόκειται για μια βιογραφία που γράφεται εδώ και 25 χρόνια. Ο δάσκαλος ορθοφωνίας της πριγκίπισσας Diana, Stewart Pearce αποκάλυψε την εμπειρία του από τη συνεργασία της αείμνηστης πριγκίπισσας, στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Diana the Voice of Change».

Γιατί τώρα;

Ο δάσκαλος της Diana είχε κρατήσει την υπόσχεσή του! Το βιβλίο εκδόθηκε μόνο αφού ο Stewart Pearce τήρησε τη δεκαετή υπόσχεση που είχε δώσει στην αείμνηστη πριγκίπισσα για το πότε θα μοιραζόταν την ιστορία τους. Η πριγκίπισσα είχε ζητήσει από τον ίδιο να μην εκδώσει αυτό το βιβλίο αν και τα δύο της παιδιά, William και Harry, δεν παντρευτούν!

w25 9124612

Πώς προέκυψε η συνεργασία

«Με αναζήτησε μετά από αυτήν τη συνέντευξη του Panorama, επειδή κοίταξε τον εαυτό της στην οθόνη και συνειδητοποίησε ότι δεν φαινόταν τόσο ισχυρή όσο ήθελε. Ένιωσε αρκετά υποτακτική», λέει ο Pearce στην T&C. «Ήθελε να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να εξισορροπήσει τον ιδιωτικό εαυτό της με το δημόσιο πρόσωπό της, ώστε να μην υπάρχει αλλαγή μεταξύ των δύο, ώστε να μπορούσε να σταθεί μπροστά σε κόσμο και να νιώθει καλά γι' αυτό, να νιώθει χαλαρή, να νιώθει αυτοπεποίθηση, δύναμη και αρμονία», είπε.


https://www.instagram.com/p/CQTC62UngFb

«Δεν θα ήταν υπέροχο, αν όλο αυτό το έργο που έχουμε κάνει, γίνει βιβλίο;» είχε επισημάνει η πριγκίπισσα Diana στον συγγραφέα. «Ναι, θα ήταν υπέροχο. Δεν θα ήταν;» απάντησε ο Pearce.

«Ναι, αλλά μην το γράψεις μέχρι να παντρευτούν τα αγόρια, γιατί τότε θα εξερευνήσουν τη δική τους δύναμη στον κόσμο και θα ανακαλύψουν τη δική τους κυριαρχία», του είχε πει για τους δύο γιους της. «Και αυτή ήταν απλώς μια φευγαλέα δήλωση, αλλά περίμενα μέχρι τώρα» σημείωσε ο συγγραφέας, ο οποίος δεν ήθελε καταγράψει τον χρόνο του με την Νταϊάνα, αλλά μάλλον την «ουσία» της πριγκίπισσας.

Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της πριγκίπισσας Diana!



«Έγραψα το βιβλίο γιατί ένιωθα ότι υπήρχε κάτι πολύτιμο να πω για την ψυχή της Diana, τι της επέτρεψε να πυροδοτήσει τη λάμψη που έφερε στον κόσμο» πρόσθεσε.

«Ήθελα να πω ποια ήταν και να μιλήσω για την ποιότητα της ψυχής της» τόνισε.




Το βιβλίο είναι μια παρότρυνση για δράση για τις γυναίκες παντού, γιατί αρχίζει και τελειώνει με αγάπη. Παροτρύνει την καρδιά κάθε γυναίκας να αφυπνιστεί, να σηκωθεί και να θεραπεύσει κάθε εσωτερικό τραύμα, να δεσμευτεί για ενσυναίσθηση ως μια πρώτη ώθηση για τη δυνατή φωνή της αλλαγής. Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της Diana μέσω του παραδείγματος της, κάθε γυναίκα του κόσμου να βρει τη δική της αυθεντική φωνή, εκφράζοντας το δικό της μοναδικό σκοπό, απελευθερώνοντας την αγάπη για να ξεπεράσει την εχθρότητα, αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Αυτό το βιβλίο θα σας συναρπάσει με τη μαγεία του, καθώς διαβάζετε το πώς η Diana πέτυχε την ελευθερία από την καταπίεση, έγινε μια δύναμη απελευθέρωσης που κλόνισε κυριολεκτικά τον κόσμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το έργο θα βοηθήσει να επουλωθεί το τραύμα του θανάτου της, να εξαγνιστεί το συλλογικό ψυχικό τραύμα γύρω από τον θάνατό της και θα προφητεύσει ότι το πνεύμα της συνεχίζει να υπάρχει επικοινωνώντας με όλους μας, σημειώνεται.