Στο Λονδίνο o πρίγκιπας Harry- Άφαντη η Meghan: Σε κατάσταση συναγερμού το Παλάτι (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Στο Λονδίνο o πρίγκιπας Harry- Άφαντη η Meghan: Σε κατάσταση συναγερμού το Παλάτι (photos)

Επέστρεψε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry και επικρατεί αναβρασμός.

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλήθειας για τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William. Τα δύο αδέρφια θα βρεθούν σε τρεις μέρες μαζί στην αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας τους πριγκίπισσας Diana.

Η μητέρα τους, αν δεν είχε χάσει τη ζωή της στο θανατηφόρο εκείνο τροχαίο στο Παρίσι, θα συμπλήρωνε την 1η Ιουλίου 60 χρόνια ζωής.

Η ιστορία πίσω από το άγαλμα:

O πρίγκιπας William και ο Harry είχαν από κοινού ζητήσει να γίνει η δημιουργία του αγάλματος της μητέρας τους το 2017 όταν ο μικρός πρίγκιπας είχε μόλις γνωρίσει τη Markle.

Ο Harry θα βγάλει λόγο για το άγαλμα και για την απώλεια της μαμάς του μέσα στο Παλάτι ενώ η Daily Mail υποστηρίζει πως ο William αναμένεται να έχει δική του ομιλία.

Ο Harry στο Λονδίνο:

Έχοντας ήδη γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και έχοντας ξεπεράσει την πρώτη κρυάδα της επιστροφής στο Λονδίνο, μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιου του 2021, ο Harry βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο. Η βασίλισσα τον έχει προσκαλέσει σε ένα γεύμα προσωπικό και θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Κι όχι μόνο, η βασίλισσα έχει προσκαλέσει και τον Harry και τη Meghan στη μεγάλη γιορτή μέσα στο 2022 για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Πού μένει ο Harry;

Ο πρίγκιπας φημολογείται πως μένει στο Frogmore Cottage, το οποίο έχει παραχωρήσει στην ξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία και στον σύζυγό της Jack Brooksbank ενώ παπαράτσι πέτυχαν την βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί προς το Frogmore, λίγο μετά την άφιξη του Harry. Ο Harry θα τηρήσει πενθήμερη καραντίνα για τον covid19.

Πού είναι η Meghan;

Τυπικά, ο Harry και η Meghan είναι σε άδεια μετά την απόκτηση της Lilibet Diana. Η Meghan παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν θα κάνει μυστική επίσκεψη στο Λονδίνο. Η ίδια επέλεξε να παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον Archie και τη νεογέννητη κόρη της.

Σε αναβρασμό το Παλάτι:

Την Πέμπτη, William και Harry θα στηθούν ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα project το οποίο ξεκίνησε όταν τα δύο αδέρφια ήταν αχώριστα. Αυτή τη στιγμή, η αποκάλυψη του αγάλματος έχει προκαλέσει αναβρασμό στο Παλάτι για το πώς πρέπει να το χειριστεί ο μελλοντικός διάδοχος, μιας και θα αναλυθούν ακόμα και όσα θα ψιθυρίσει στον αδερφό του, η γλώσσα του σώματος, το παραμικρό βλέμμα.



Τα δύο αδέρφια θα καθίσουν δίπλα δίπλα, στο αγαπημένο σημείο της μητέρας τους στο Παλάτι, στον κήπο Sunken για να θαυμάσουν το άγαλμα της από τον Ian Rank-Broadley.

Κανείς από τους δύο δεν θα κάνει πίσω, δεν ήθελαν καν να συμφωνήσουν στο ποιος από τους δύο θα μιλήσει και σύμφωνα με τους Times, υπάρχει πίεση στους royal κύκλους αλλά και οι δύο πρίγκιπες θα δείξουν ένα γενναίο πρόσωπο μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες.