Η ηχηρή απουσία της Kate Middleton από την εκδήλωση για τη Diana (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η ηχηρή απουσία της Kate Middleton από την εκδήλωση για τη Diana (photos)

Τελικά, κανείς δεν θα εμφανιστεί στην εκδήλωση για την Diana.

Σε δύο ημέρες θα γίνει η εκδήλωση για την αποκάλυψη του αγάλματος προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana που αν ζούσε, την 1η Ιουλίου θα συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής.

Οι δύο γιοι της, έσπευσαν από το 2017, να παραγγείλουν τη δημιουργία του αγάλματος αυτού, το οποίο θα στηθεί στο στο αγαπημένο σημείο της μητέρας τους στο Παλάτι, στον κήπο Sunken και αποτελεί δημιουργία του Ian Rank-Broadley.



Ο Harry βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στο σπίτι του στο Frogmore Cottage, η βασίλισσα τον έχει ήδη επισκεφτεί και οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση αυτή, όσο πλησιάζει η ώρα της πραγματοποίησής της μυρίζουν φιάσκο από μακριά.

Η απουσία της Kate Middleton:

Όλοι περίμεναν πως η Kate Middleton θα αναλάβει για μια ακόμα φορά τον ρόλο του ειρηνοποιού όπως συνέβη και στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου αλλά η απουσία της λέει πολλά!

Στο Λονδίνο o πρίγκιπας Harry- Άφαντη η Meghan: Σε κατάσταση συναγερμού το Παλάτι (photos)

Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν πως η πρόφαση πως θα μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση προς τιμήν της Diana, ήταν η κατάλληλη δικαιολογία που χρειαζόταν η Kate για να αποφύγει όλο αυτό το δράμα για μια ακόμα φορά.

«Ο William δεν θέλει η Kate να μπει στο επίκεντρο κριτικής για μια ακόμα φορά. Ο William έχει κουραστεί με όλο αυτό το δράμα και αποφάσισαν να επισκεφτούν το άγαλμα ιδιωτικά και οικογενειακά με τα τρία τους παιδιά».



Πηγή ανέφερε ακόμα πως ο William έχει τελειώσει με το δράμα των Sussexes και δεν θέλει με τίποτα να μην δοθεί η σημασία που πρέπει στο μνημείο για τη μητέρα του που τόσο του λείπει. Εκεί έχει επικεντρωθεί.

Και ο Κάρολος εκτός!

Από την τελετή θα απουσιάσει και ο πρίγκιπας Κάρολος και εδώ το παρασκήνιο είναι μεγάλο.

Αρχικά, μια εμφάνιση του Κάρολου θα έξυνε παλιές πληγές. Και ο Κάρολος έχει πολλές αναμνήσεις με την Diana, καλές, κακές, αλλά από τον θάνατό της και μετά αποφάσισε να τις κρατήσει μόνο για τον εαυτό του. Την ίδια στιγμή, ο Κάρολος θα έπρεπε να εμφανιστεί χωρίς την Καμίλα γιατί μια τέτοια εμφάνιση θα ξεσήκωνε θύελλα.

Τι επιβεβαίωσε το Παλάτι:

Σίγουρα θα δούμε τους δύο πρίγκιπες, τον 39χρονο William και τον 36χρονο Harry δίπλα δίπλα!
Και όχι μόνο!