Σκάνδαλο στο παλάτι: Ενώ η Kate ήταν σε καραντίνα ο William διοργάνωνε tea party

Σκάνδαλο στο παλάτι: Ενώ η Kate ήταν σε καραντίνα ο William διοργάνωνε tea party

Οι κινήσεις του ζευγαριού πυροδοτούν αντιδράσεις...

Τα σχόλια για τα όσα συμβαίνουν στο παλάτι δεν έχουν τέλος. Μετά από την ανακοίνωση ότι η Kate Middleton βρίσκεται σε καραντίνα λόγω επαφής της με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, έρχεται άλλο ένα γεγονός να προκαλέσει αντιδράσεις με τη στάση του πριγκιπικού ζεύγους.

Ο λόγος για τον πρίγκιπας William ο οποίος όχι μόνο δεν έμεινε και εκείνος σε καραντίνα, αντίθετα διοργάνωσε ένα πάρτυ για τσάι στον κήπου του παλατιού.

Τι συνέβη

Την περασμένη Δευτέρα συγκεκριμένα καθώς η Kate Middleton, απομονώθηκε μετά την έκθεσή της με άτομο που βρέθηκε θετικό στον COVID-19, ο Δούκας του Κέμπριτζ,φιλοξένησε το NHS Big Tea soirée στους κήπους του Buckingham Palace στο Λονδίνο για να τιμήσει το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και τους πρώτους εργαζόμενους.


https://www.instagram.com/p/CQ809DtF1Pc

Ο William φάνηκε να διασκεδάζει με τους καλεσμένους του στην ειδική εκδήλωση, που γιόρτασε την 73η επέτειο του NHS. Ο πρίγκιπας, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ήταν ευδιάθετος και μιλούσε με όλους. Φορούσε ένα γκρι σακάκι και μια μαύρη γραβάτα ενώ από το πλευρό του έλειπε η σύζυγός του, Kate.

Η ηχηρή απουσία της Kate Middleton από την εκδήλωση για τη Diana

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αρχικά αναμενόταν να συμμετάσχει στο tea party μαζί με τον σύζυγό της, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η υποχρεωτική καραντίνα της χάλασε τα σχέδια.



«Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε σε επαφή με κάποιον που στη συνέχεια είχε βγει θετικός στο COVID-19», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού την περασμένη Δευτέρα. «Η Αυτού Βασιλεία δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και φυσικά μένει απομονωμένη στο σπίτι.»


https://www.instagram.com/p/CQttLdVFflm

Η Κέιτ είχε προηγουμένως κάνει παραστεί σε βασιλικές εκδηλώσεις, ενώ πρόσφατα παρακολούθησε τα πρωταθλήματα τένις του Γουίμπλεντον, καθώς και τον νικηφόρο αγώνα ποδοσφαίρου της Ευρώπης 2020 με τη Γερμανία, δίπλα στον William και τον 7χρονο γιο τους, Πρίγκιπα Τζορτζ.


https://www.instagram.com/p/CPdMGk3FNIC

Να θυμίσουμε πως τόσο η Kate όσο και ο William έχουν κάνει και οι δυο μόνο τις πρώτες δόσεις του εμβολίου κατά του κοροναϊού, τον Μάιο.