Ειρωνεύτηκαν τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry για τη μετακόμιση αλλά η αντίδραση ξαφνιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Ειρωνεύτηκαν τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry για τη μετακόμιση αλλά η αντίδραση ξαφνιάζει

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry πάλι στο στόχαστρο.

H μετακόμιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Montecito της Καλιφόρνια, δεν έπεσε τελικά βαριά μόνο στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας διάσημος ηθοποιός έκανε δημόσια τα παράπονά του για το πώς καταστράφηκε η γειτονιά του μετά την έλευση των Sussexes.

Τι υποστήριξε ο Rob Lowe

Μιλάμε για τον Rob Lowe ο οποίος υποστήριξε μιλώντας στο E News πως το Montecito όχι μόνο δεν θα είναι ποτέ ίδιο μετά την έλευση του Harry, της Meghan και των δύο παιδιών του αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ουρά ακόμα και στο τοπικό Starbucks καφέ εξαιτίας τους.

Η μικρή αυτή πόλη στη Santa Barbara αποτελεί γειτονιά πολλών διασήμων ανάμεσά τους και η Katy Perry, η Jane Lynch αλλά και η Chrissy Teigen.



«Από τότε που οι royals μετακόμισαν, η γειτονιά μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια, τα καλά νέα είναι πως οι ιδιοκτησίες μας απέκτησαν μεγαλύτερη αξία, τα κακά νέα είναι πως οι ουρές στα Starbucks μεγάλωσαν».

Tι λέει ο κόσμος στο Montecito

Αυτές τις κατηγορίες κατά του ζευγαριού, αποφάσισε να απαντήσει δημοσιογράφος του Insider. Η Anneta Konstantinides έμεινε στο Montecito, μίλησε με τους επιχειρηματίες της περιοχής και η αντίδρασή τους δεν έχει καμία σχέση με όσα υποστήριξε ο Rob Lowe.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους στο εν λόγω Starbucks του Montecito, οι ουρές όντως μεγάλωσαν αλλά οι Sussexes δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότερες παραγγελίες έγιναν από κινητό, οπότε είναι περισσότεροι εκείνοι που καταφτάνουν να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Οι υπάλληλοι σε μαγαζιά του Montecito τόνισαν πως δεν έχουν δει ποτέ τον Lowe να ψωνίζει από τις επιχειρήσεις τους ενώ κανείς δεν έχει δει το royal ζευγάρι από τότε που μετακόμισε.

Όπως τόνισαν άνθρωποι που κατοικούν στη γειτονιά, πάντα ήταν τουριστικό προορισμός το Montecito!