Η Meghan Markle ετοιμάζει το πάρτι για 40α γενέθλιά της: Όλες οι λεπτομέρειες

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle ετοιμάζει το πάρτι για 40α γενέθλιά της: Όλες οι λεπτομέρειες

Meghan Markle: Η δούκισσα του Sussex μπαίνει στη δεκαετία των 40!

Σε δύο ημέρες, στις 4 Αυγούστου, η Meghan Markle θα σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα της μαζί με τον Harry, τον Archie και την Lili.

Τα περσινά γενέθλια της Markle ήταν και τα πιο δύσκολα, μιας και ανάρρωνε από μια αποβολή, είχε ήδη μετακομίσει δύο φορές, από το Λονδίνο και τον Καναδά σε έναν χρόνο, είχε παραιτηθεί των royal καθηκόντων της, έψαχνε χρήματα και το επόμενο βήμα στην καριέρα της και η πανδημία είχε ανατρέψει εντελώς τα σχέδιά που είχε κάνει για το μέλλον της οικογένειάς της στην Καλιφόρνια.

Έναν χρόνο μετά!

Η 40χρονη Markle έχει δύο παιδιά στην αγκαλιά της, ένα στρωμένο επαγγελματικό πλάνο με πολλές συμφωνίες εκατομμυρίων και τον Harry στο πλευρό της. Πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας επιβεβαιώνει πως έχει ήδη οργανωθεί ένα πάρτι για λιγοστούς φίλους από την planner φίλη της πάλαι ποτέ ηθοποιού.
Το πάρτι θα στηθεί στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito παρέα με διάσημους γείτονες των Sussexes, ανάμεσά τους και η Oprah Winfrey.

Ο διοργανωτής του πάρτι είναι ο καλός φίλος της Oprah, Colin Cowie ενώ η Markle έχει σαφείς οδηγίες για το πώς θα ήθελε να γιορτάσει τα 40α της γενέθλια.

Η βασίλισσα διόρθωσε το μεγάλο λάθος στο βιογραφικό της Meghan Markle και στη λίστα διαδοχής



Πηγή ανέφερε στη Mirror πως η Markle επιθυμεί ένα μικρό πάρτι με 65 άτομα, στενούς φίλους και οικογένεια.

Την τούρτα έχει παραγγείλει ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry από το τοπικό ζαχαροπλαστείο Posies & Sugar, και θα είναι σχεδόν ντυμένη με γλάσσο και λουλούδια.

Αντί για καθιστό δείπνο, οι καλεσμένοι θα παίρνουν τοπικές λιχουδιές από ψηλούς πάγκους ενώ το σκηνικό θα συνθέτουν κρασιά της περιοχής, αγαπημένα της εορτάζουσας.

Ο planner του πάρτι είχε κερδίσει το 1ο βραβείο της Vogue το 2018 στις διοργανώσεις γαμήλιων πάρτι και η εντολή είναι να μην έχει η συγκέντρωση αυτή καμία σχέση με το baby shower των 500.000 δολαρίων πριν τον ερχομό του Archie στη Νέα Υόρκη το 2019.


https://www.instagram.com/p/CR4XoWBIJUK

Η απόφαση να πάρουν βοήθεια!

Το αρχικό πλάνο ήταν τα γενέθλια της Markle να διοργανωθούν εκ των έσω, οικογενειακά. Όμως μετά τη γέννηση της Lilibet Diana, στις 4 Ιουνίου 2021, ο Harry και η Meghan βγήκαν εκτός προγράμματος και ζήτησαν βοήθεια.

Ένα πανέμορφο σκίτσο!

Η Amelia Noyes εν αναμονή των γενεθλίων της Markle δημιούργησε ένα σκίτσο που απεικονίζει τη Meghan ανάμεσα στην οικογένειά της.


https://www.instagram.com/p/CSC1akhB_iR

Πότε θα επιστρέψουν οι Sussexes στο Λονδίνο; Η απάντηση παρακάτω