To photo bomb του Harry στα γενέθλια της Meghan και η πρώτη φορά που είδαμε τη Lili (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
To photo bomb του Harry στα γενέθλια της Meghan και η πρώτη φορά που είδαμε τη Lili (video)

Είδες τον πρίγκιπα Harry που κάνει photobombing απέξω;

Χρόνια πολλά στη Meghan Markle, τη δούκισσα του Sussex, που σήμερα γίνεται 40 χρονών.

Ενώ οι fans της περίμεναν να δουν πώς η Meghan θα γιόρταζε δημόσια τα γενέθλιά της, μια νέα δεκαετία ξεκινά για εκείνη, η πρώην ηθοποιός του Suits εξέπληξε τους πάντες με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Archewell με πρωταγωνίστρια τη φίλη της - και συνάδελφο των αρχικών MM - Melissa McCarthy.

Η Meghan Markle έγινε 40 ετών: Οι ευχές της Kate και του William και η τούρτα

Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του Archewell

Στο βίντεο, η McCarthy παίζει αδιάφορη με έναν κύβο του Rubic, προσποιούμενη ότι βρίσκεται στον κήπο, μέχρι που η Meghan υπενθυμίζει στην ηθοποιό των Gilmore Girls ότι η κάμερά της είναι ανοιχτή και τη βλέπουν όλοι. Η Melissa ως δια μαγείας αλλάζει ρούχα και φορά κάτι φανταχτερό που περιλαμβάνει καπέλο και μαργαριτάρια, ενώ απολαμβάνει κι ένα φλιτζάνι τσάι φυσικά.

Η Meghan έχει επίσης ένα φλιτζάνι τσάι στο γραφείο της, ενώ το beagle σκυλάκι της ο Guy κοιμάται πίσω της στο background. Στο βίντεο, η 40χρονη έχει τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο-παρόμοιο χτένισμα με το βράδυ της ημέρας του γάμου της και φοράει ένα απαλό, ζεστό σύνολο με κρεμ χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CSJ7cAtHneo

To νόημα του βίντεο της Meghan Markle

Μετά από εθελοντικές προτάσεις για το πώς πρέπει να γιορτάσει η Meghan τα γενέθλιά της – να κάνουν ίδια τατουάζ, μια επανένωση του Suits, ένα πάρτι σε yacht - η Meghan λέει στη McCarthy λέει ότι θα ήθελε 40 φίλοι της να δώσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους να καθοδηγήσουν γυναίκες με επίκεντρο την επαναφορά τους στο εργατικό δυναμικό. Οι 40 εν λόγω φίλοι περιλαμβάνουν τη McCarthy, την Adele, την ποιήτρια Amanda Gorman, τη Gloria Steinem, τη Stella McCartney και άλλους.

Η Meghan Markle κλείνει τα 40 κι εμείς θυμόμαστε δέκα επικές εμφανίσεις της

Ο Harry και οι φωτογραφίες των παιδιών

Φυσικά δεν γίνεται να μη δεις στο τέλος του βίντεο τον πρίγκιπα Harry να κάνει κάποια ζογκλερικά κόλπα με μπαλάκια στο παράθυρο πίσω από τη Meghan κάνοντας videobombing. Και είναι αλήθεια τόσο αστείος.

Αρκετοί βέβαια είδαν και τις φωτογραφίες επάνω στο γραφείο της Meghan, στις οποίες φαίνεται σίγουρα ο Archie, όμως υπάρχουν και κάποιες ασπρόμαυρες, και εκεί κάπου ανάμεσά τους ίσως να βρίσκεται και η Lilibet.



Όπως θα δεις επίσης η Meghan φορά δύο κολιέ στο λαιμό της με αστερισμούς. Ένα με εκείνον στον αστερισμό του ταύρου που είναι για τον Archie Harrison (6/5/19) κι ένα στον αστερισμό των διδύμων που είναι για τη Lilibet Diana (4/6/21).

Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες.