The Crown season 5: Η πρώτη εικόνα της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown season 5: Η πρώτη εικόνα της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana (photos)

Η πριγκίπισσα έφτασε στην παραγωγή. Δες την πρώτη φωτογραφία της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana για την πέμπτη σεζόν του The Crown.

Η βασιλεία της Emma Corrin ως πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε επίσημα στο τέλος της.

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου η Elizabeth Debicki ανακοινώθηκε ως η νέα πριγκίπισσα Diana του The Crown, η Αυστραλή ηθοποιός εντοπίστηκε να γυρίζει μια σκηνή για την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν.

The Crown: Μόλις αποκαλύφθηκε η εικόνα της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ (photo)

Το πρώτο στιγμιότυπο της Debicki ως Diana

Η Debicki, μαζί με δύο παιδιά ηθοποιούς που πιθανότατα παίζουν τις νεότερες εκδοχές του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, εθεάθησαν στο Ardverikie Lodge, το οποίο λειτουργεί ως το εξοχικό σπίτι της βασιλικής οικογένειας στη Σκωτία, το Balmoral Castle.

Είναι σαφές ότι η νέα σεζόν βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της δεκαετίας του '90, καθώς η Debicki εθεάθη να φοράει ένα από τα αγαπημένα λουκ της Diana: τζιν και ένα κομψό, oversized blazer. Και, όπως και η Corrin, η μεταμόρφωση της Debicki στην αείμνηστη πριγκίπισσα φαίνεται να είναι απρόσκοπτη.


https://www.instagram.com/p/CSNYqwHs67E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δηλώσεις της Elizabeth Debicki

Το γεγονός πως η μεταμόρφωση της Diana είναι ολόιδια δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η ηθοποιός ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένη όταν πήρε αυτόν τον ρόλο. «Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές τόσων πολλών», είπε σε δήλωσή της πέρυσι.

«Είναι πραγματικό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την αριστουργηματική σειρά, η οποία με έχει καθηλώσει απόλυτα από το πρώτο επεισόδιο», ανέφερε η Elizabeth.

Η παραγωγή για την πέμπτη σεζόν του The Crown είναι πανέτοιμη προφανώς καθώς, μόλις την περασμένη εβδομάδα, το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β '. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνία και ανυπομονησία μέχρι τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η σειρά, καθώς τα νέα επεισόδια αναμένεται να φτάσουν στο Netflix το 2022.



Το υπόλοιπο cast ετοιμάζεται για τα γυρίσματα επίσης

Ακόμα, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και οι άλλες μεταμορφώσεις που επιφυλάσσει η νέα σεζόν για τους fans. Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι, το νέο cast περιλαμβάνει επίσης τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο, τον Dominic West ως τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Lesley Manville, οι οποίοι θα υποδυθεί την τόσο γοητευτική πριγκίπισσα Μαργαρίτα.