The Crown: Μόλις αποκαλύφθηκε η εικόνα της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown: Μόλις αποκαλύφθηκε η εικόνα της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ (photo)

Οι πρώτες εικόνες από το Crown.

Είσαι fan του Crown; Λατρεύεις τη σειρά του Netflix και ανυπομονείς να βγει ο πέμπτος κύκλος; Σου έχω καλά νέα, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Το Crown επιστρέφει κι έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Η παραγωγή στην 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και η υπηρεσία streaming μόλις έδωσε μια πρώτη γεύση της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ.

The Crown 5η σεζόν: Οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν τις πρωταγωνίστριες

Το Crown επιστρέφει στο Netflix

Η νέα σεζόν του Crown γυρίζεται τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα εντελώς καινούργιο cast. Αν είσαι fan, τότε θα θυμάσαι πως ο δημιουργός του στέμματος έχει πει πως το cast θα αλλάζει κάθε δύο σεζόν. Τώρα περιμένουμε τον πέμπτο κύκλο της σειράς, επομένως μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό cast.

Η Imelda Staunton αντικαθιστά την Olivia Colman στο ρόλο της Αυτού Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ. Τον John Major (πρώην πρωθυπουργός του Ην. Βασιλείου) υποδύεται ο Jonny Lee Miller, ενώ η Lesley Manville την πριγκίπισσα Margaret και ο Jonathan Pryce τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η Elizabeth Debicki πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Diana και ο Dominic West είναι ο πρίγκιπας Κάρολος.

Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ

Το επίσημο account του Crown στο Instagram, ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής (30/7/21) μία φωτογραφία της Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, και αυτή είναι η πρώτη εικόνα που έχουμε από τη νέα σεζόν.

«Μια πρόωρη ματιά της νέας μας βασίλισσας Ελισάβετ, Imelda Staunton» έγραφε το caption της φωτογραφίας, με τα likes να ξεπερνούν τα 150 χιλιάδες μέσα στις τρεις πρώτες ώρες από την ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CR9DSqPDEhL

Οι fans βέβαια έλεγαν πως αυτή δεν είναι η Ελισάβετ, αλλά η Dolores Umbridge, αφού η Imelda έχει ταυτιστεί πολύ με τον ρόλο αυτό στο Harry Potter.

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν

Σύμφωνα με το Deadline, η 5η σεζόν «θα περιλαμβάνει τη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC Panorama, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο τους τελευταίους μήνες, αφού μια έρευνα αποκάλυψε την πλήρη απάτη του δημοσιογράφου Martin Bashir».

Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Camilla Parker Bowles στην 5η σεζόν του Crown;

Μέχρι σήμερα, κάθε σεζον του The Crown έχει καλύψει περίπου μια δεκαετία. Έχοντας αυτό κατά νου, η σεζόν πέντε θα μπορούσε να ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του '90 και να τελειώσει στις αρχές του millenium. Ο Morgan αναφέρθηκε στη χρονική περίοδο σε μια δήλωση, λέγοντας ότι η Imelda Staunton θα «πάρει το στέμμα στον 21ο αιώνα».

Η επίμαχη αυτή δεκαετία ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης για τη βασίλισσα, με πολλά περιστατικά. Το 1992, έκανε μια ομιλία στην 40η επέτειο της βασιλείας της, στην οποία περιέγραψε εκείνη τη χρονιά ως «annus horribilis». Είδε την κατάρρευση τριών γάμων των παιδιών της: ο χωρισμός του πρίγκιπα Ανδρέα και της Sarah Ferguson τον Μάρτιο. Το διαζύγιο της πριγκίπισσας Άννας από τον Mark Philips οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο και ο χωρισμός του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο.

Το διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1996 και ο τραγικός θάνατος της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, είναι πιθανό να εμφανιστούν στην πέμπτη σεζόν.



Πότε θα κυκλοφορήσει η 5η σεζόν;

Η πέμπτη σεζόν είναι απίθανο να φτάσει πριν από τα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022.