Meghan Markle με μαγιό vs Kate Middleton με μαγιό: Το στοιχείο που ενώνει τις δύο δούκισσες

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle με μαγιό vs Kate Middleton με μαγιό: Το στοιχείο που ενώνει τις δύο δούκισσες

Meghan Markle και Kate Middleton σε μια ιδιότυπη μάχη του μπικίνι.

Μια έρευνα του Newsweek αποκάλυψε μια παράξενη σύνδεση ανάμεσα στη Meghan Markle και την Kate Middleton.

Το Newsweek συγκέντρωσε τις αναζητήσεις στην Google που αφορούν στους top όρους που ψάχνουν οι χρήστες σχετικά με τη Meghan Markle, τον πρίγκιπα Harry και την Kate Middleton.

Meghan Markle Και Kate Middleton με μπικίνι

Η έρευνα έδειξε πως στις ΗΠΑ, υπάρχουν 27.000 αναζητήσεις για τον όρο «Meghan Markle γυμνή» κάθε μήνα σε σχέση με το πρίγκιπας Harry γυμνός που φτάνει μόνο τις 3.400 αναζητήσεις.

Η φράση αυτή είναι η τρίτη πιο δημοφιλής σε αναζητήσεις σε ό,τι αφορά τη 40χρονη δούκισσα του Sussex μετά το όνομα της Markle και τον όρο «Meghan Markle συνέντευξη».

Όσον αφορά τον Harry, η πιο δημοφιλής αναζήτηση για εκείνον είναι το Πρίγκιπας Harry περιουσία και πρίγκιπας Harry και Meghan.

Στην έρευνα αυτή υπάρχουν και 7.600 αναζητήσεις μηνιαία για τον όρο Meghan Markle bikini. Όσο για τη σύγκριση με την Kate Middleton, υπάρχουν 3000 αναζητήσεις του όρου Kate Middleton topless και 1300 Κate Middleton bikini.



Όσο για τον πρίγκιπα William στις 100 τοπ αναζητήσεις δεν υπάρχει καμία σεξουαλική αναφορά.

Στην περίπτωση της Middleton, πέρα από το Hot, το Middleton πόδια, μια δημοφιλής αναζήτηση είναι και το Middleton βάρος με 700 αναζητήσεις ανά μήνα και 400 για το πόσο ζυγίζει η Kate.

Kate Middleton και πρίγκιπας William κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους αλλά όχι στην Καραϊβική

Ένας ακόμα όρος είναι το Middleton upskirt, παρότι το να βγάζει κανείς φωτογραφίες με σηκωμένη φούστα είναι κακούργημα στη Βρετανία.



Το body shaming στις δούκισσες

Η Laura Clancy, λέκτορας στο τμήμα μίντια του πανεπιστημίου Lancaster τόνισε στο Newsweek πως η πίεση που υπάρχει στις γυναίκες για το σώμα τους φαίνεται και στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

Σου θυμίζουμε πως το 2012, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge μήνυσαν το γαλικό περιοδικό Closer για τις φωτογαφίες της Middleton η οποία έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες.

Το περιοδικό αναγκάστηκε να πληρώσει σε έξοδα και βλάβες 226.000 δολάρια σε δίκη στο Παρίσι το 2017.

Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Diana πολλές δεκαετίες πριν την έκρηξη του Internet με τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν με μπικίνι όταν ήταν έγκυος στον William το 1982.

Πάντως, οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της Markle στο Instagram με μαγιό, είναι ακόμα διαθέσιμες στο κοινό. Δες τις παρακάτω