Meghan Markle – Kate Middleton: Η γυναίκα που άλλαξε ριζικά τη σχέση τους & το άγνωστο παρασκήνιο

Meghan Markle – Kate Middleton: Η γυναίκα που άλλαξε ριζικά τη σχέση τους & το άγνωστο παρασκήνιο

Το πιο πιθανό είναι ότι καμία από τις δύο Δούκισσες δεν το περίμενε.

Σίγουρα πολλά έχουν ακουστεί ανά διαστήματα για τη σχέση μεταξύ της Meghan Markle και της Kate Middleton. Οι δύο Δούκισσες φαίνεται πως έχουν αρκετή προϊστορία με τη Meghan να φτάνει να δηλώνει δημόσια ότι η Kate την έκανε να κλάψει λίγο πριν τον γάμο της. Στη συνέχεια πήγε να της ζητήσει συγγνώμη και τα δύο κορίτσια τα βρήκαν, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό το κομμάτι της ιστορίας.

«Δε νομίζω πως είναι δίκαιο για εκείνη να κυκλοφορούν λεπτομέρειες αυτού, επειδή ζήτησε συγγνώμη. Και την έχω συγχωρήσει. Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεράσω ήταν το να κατηγορούμε για κάτι που, όχι μόνο δεν έκανα, αλλά συνέβη σε εμένα. Και άνθρωποι που ήταν μέρος του γάμου μας πήγαιναν στην ομάδα και έλεγαν ‘Ξέρω ότι αυτό δεν έχει γίνει’», είπε μεταξύ άλλων η Δούκισσα του Sussex στην Oprah.



Ήθελε να αυτοκτονήσει η Meghan: Η πίεση για το χρώμα του παιδιού που θα γεννούσε (video)

Ακριβώς, όμως, αυτή απόφαση του να μιλήσει για πολλά από αυτά που συνέβησαν στην Oprah, αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα άλλαξε τα πράγματα πολύ περισσότερο από αυτό που πιθανώς φανταζόταν.

Meghan - Harry: Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η περιβόητη συνέντευξη στην Oprah

Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους μετά την Oprah

«Η Meghan και η Kate τα πηγαίνουν πραγματικά καλά και μιλάνε πολύ πιο συχνά. Η σχέση της Meghan και της Kate δεν ήταν ποτέ πιο καλή. Και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ και δουλεύουν τη σχέση τους για χάρη της οικογένειας», είπε πηγή στο US Weekly.

archie markle 3

Πηγή, μάλιστα, είπε στο Μέσο ότι η Meghan και η Kate είχαν να μιλήσουν πάνω από έναν χρόνο και σε αυτό, φυσικά, έπαιξε σημαντικό ρόλο η διαμάχη του πρίγκιπα Harry με τον πρίγκιπα William.

«Η Kate προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Meghan πολύ περισσότερο από τότε που η Lilibeth γεννήθηκε. Στέλνει δώρα και προσπαθεί να ‘χτίσει’ τη σχέση τους»

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες κοινές φωτογραφίες της Meghan και της Kate.