Kate Middleton: Έκανε δώρο ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρίγκιπα Harry (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton: Έκανε δώρο ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρίγκιπα Harry (photos)

Μια αναπάντεχη κίνηση καλής θέλησης από την Kate Middleton.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ο πλέον κρίσιμος για το τη σχέση του πρίγκιπα William με τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Harry.

Τα δύο αδέρφια, την 1η Ιουλίου 2021, στην ημέρα που η μητέρα του θα γινόταν 60 ετών, αποκάλυψαν μαζί το άγαλμά της. Οι δύο γιοι της Diana, λίγο πριν τη γνωριμία του Harry με τη Meghan Markle, ζήτησαν από τον Ian Rank-Broadley το 2017 να φτιάξει αυτό το άγαλμα και είχαν στο μυαλό τους μια μεγάλη γιορτή.

Διάβασε ακόμα: Diana Statue: Έντονη κριτική για το άγαλμα της πριγκίπισσας Νταΐανα και τη στάση του Κάρολου

Τελικά, ο covid19 και το Megxit και όσα έλαβαν χώρα από το 2017 και μετά, δεν επέτρεψαν στα δύο αδέρφια να γιορτάσουν μαζί όπως θα το είχαν φανταστεί.

Το χάσμα ανάμεσα στα αδέρφια

Οι δηλώσεις του Harry και της συζύγου του στην Ophah, ειδικά εκείνα τα καρφιά για την Kate Middleton και το πώς έκανε την Markle να κλάψει λίγο πριν τον γάμο της, έκαναν το χάσμα ανάμεσα στον William και τους Sussexes ακόμα μεγάλύτερο.

Η Kate όμως δρούσε πάντα πυροσβεστικά. Ήταν άλλωστε εκείνη, που στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο, άφησε τα δύο αδέρφια να περπατήσουν παρέα, για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Και αυτή τη φορά, είναι πάλι η 39χρονη Middleton που δείχνει την καλή της θέληση στον Harry.


Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Richard Eden της Daily Mail, υποστήριξε πως η Kate και ο William έκαναν δώρο στον Harry και συγκεκριμένα στο ίδρυμα των Invictus Games το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.



H δωρεά εκ μέρους του δούκα και της δούκισσας του Cambridge έγινε το 2020 με μεταφορά χρημάτων για τον φιλανυρωπικό οργανισμό που σύστησε ο Χάρι για τους βετεράνους που έχουν πληγεί σωματικά. Οι αγώνες δεν έγιναν το 2020 όπως ήταν προγραμματισμένο και ο οργανισμός χρειάστηκε οικονομική ενίσχυση την οποία και είχε το 2020, συγκεντρώνοντας 3,37 εκατομύρια σε σχέση με τα 2 εκατομμύρια του 2019.

«Ο πρίγκιπας William και η Kate πάντα στήριζαν την προσπάθεια του Harry με τα Invictus Και χαίρονταν με την επιτυχία τους».

Και όπως φαίνεται, δεν θα σταματήσουν ποτέ να στηρίζουν τον 36χρονο πρίγκιπα όσες βολές και αν κάνει κατά της βασιλικής οικογένειας.