Ξανά στο στόχαστρο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle: Οι νέες κατηγορίες για τα ιδιωτικά τζετ

Πατούλια Κατερίνα
Ξανά στο στόχαστρο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle: Οι νέες κατηγορίες για τα ιδιωτικά τζετ

Τα ταξίδια του Harry με ιδιωτικό τζετ 

Στο στόχαστρο και πάλι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και αφορμή αποτελούν ξανά οι βόλτες με ιδιωτικά τζετ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, ο δούκας του Sussex πέταξε με σούπερ ιδιωτικό τζετ για έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλ στο Άσπεν του Κολοράντο για να επιστρέψει μετά από τέσσερις ώρες πίσω στην Σάντα Μπάρμπαρα.

Το ταξίδι του Harry και η κριτική



Το ταξίδι έλαβε χώρα στις 19 Αυγούστου για να δώσει ο 36χρονος πρίγκιπας το παρόν στο Sentebale ISPS Handa Polo Cup.
Η royal expert Angela Levin υποστήριξε πως η συμπεριφορά αυτή του Harry είναι άκρως υποκριτική, τη στιγμή που ο πρίγκιπας κάνει παράλληλα τόσο μεγάλο αγώνα για την κλιματική αλλαγή.

Διάβασε κι αυτό:Kate Middleton: Έκανε δώρο ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρίγκιπα Harry (photos)

Μιλώντας στο talkRADIO, η Levin τόνισε:

«Αυτό που κάνουν, δείχνει πως δεν τους αγγίζει τίποτα και πως είναι υποκριτές. Λένε στον κόσμο κάντε αυτό και εκείνο αλλά οι ίδιοι δρουν σαν να είναι η εξαίρεση. Αυτά τα ιδιωτικά τζετ κάνουν δέκα φορές περισσότερη ζημιά στην ατμόσφαιρα σε σχέση με τα επιβατικά αεροπλάνα και εννοείται πως ο πρίγκιπας θα μπορούσε να ταξιδέψει με τρένο. Είναι τρελό αλλά κάνουν το ίδιο και με την οικογένειά τους. Μας λένε να δείχνουμ συμπόνια και οι ίδιοι λένε πως πρέπει κάποιος να κάνει μόνο δύο παιδιά ενώ δεν είναι δουλειά τους να μιλάνε γι΄αυτό».

Η υποκριτική συμπεριφορά

Η Meghan και ο Harry είχαν μπει ξανά στο στόχαστρο τον Σεπτέμβριο του 2019, μετά από μια σειρά μετακινήσεων με ιδιωτικά αεροσκάφη. Ο πρίγκιπας είχε υποστηρίξει τότε πως ταξιδεύει 99% με απλές πτήσεις και μόνο σπάνια και κατά περίπτωση ταξιδεύει με τζετ για να διασφαλίσει την οικογένειά του.

Πάντως ένα νέο poll με χρήστες από τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, ζητάει ένα πράγμα από τον Harry. Διάβασε την γκάλερι που ακολουθεί