Sarah Ferguson: «Μια φορά πριγκίπισσα, για πάντα πριγκίπισσα»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sarah Ferguson: «Μια φορά πριγκίπισσα, για πάντα πριγκίπισσα»

Η Sarah Ferguson δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τον πρίγκιπα Andrew.

Εάν έχεις παρακολουθήσει τις τέσσερις σεζόν του Crown, τότε θα έχεις δει και θα ξέρεις την αδυναμία που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ στον Andrew. Όταν ο Andrew έφερε τη Sarah Ferguson να τη γνωρίσει στη βασίλισσα και να πάρει την ευχή της, εκείνη δεν μπορούσε παρά να δώσει την έγκρισή της στον αγαπημένο της γιο.

Το 1996 η Sarah και ο Andrew (ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του σε σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης) χώρισαν, όμως η 61χρονη συγγραφέας και παραγωγός ταινιών δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στους όρκους που έδωσε.

Νέα αγωγή κατά του πρίγκιπα Andrew για το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης που τον κυνηγάει

Η Sarah Ferguson 25 χρόνια μετά τον χωρισμό δηλώνει ακόμη «ερωτευμένη» με τον Andrew

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, μίλησε μέσα στην εβδομάδα στο Polstat News και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι όρκοι που έδωσε στον πρίγκιπα Ανδρέα το 1986, για εκείνη έχουν ακόμη υπόσταση.

«Έχω κάνει μια δέσμευση που θα τηρήσω για πάντα», είπε πρόσφατα η 61 στη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού στην Πολωνία. Μάλιστα χαρακτήρισε τη μέρα του γάμου της με τον Andrew ως μία από τις καλύτερες μέρες στη ζωή της.

«Όταν δημιουργείς μια δέσμευση, αποφασίζεις να παντρευτείς έναν πρίγκιπα. Κι εγώ τον ερωτεύτηκα πολύ», είπε η δούκισσα της Υόρκης για τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο μένει ακόμη μαζί στο Royal Lodge στο Windsor.



Η δούκισσα της Υόρκης δεν θα πατήσει ποτέ τους όρκους που έδωσε στον Andrew

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τον χωρισμό της με τον πρίγκιπα Andrew, η Sarah νιώθει ακόμη όπως την πρώτη μέρα κι ενοχλείται όταν διαβάζει πως είναι χωρισμένη. «Ο κόσμος λέει “χώρισες”. Είμαι διαζευγμένη, όχι χωρισμένη ... δεν ξέρουν πώς νιώθω», είπε στο πολωνικό outlet για τα συναισθήματά της για τον Andrew.

sarah andrew 1

«Το διαζύγιο είναι μια κατάσταση, αλλά η καρδιά μου είναι ο όρκος μου, η υποχρέωσή μου», συμπλήρωσε.