Πριγκίπισσα Ευγενία: Η στιγμή που ο Φίλιππος γνώρισε τον δισέγγονό του August πριν πεθάνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριγκίπισσα Ευγενία: Η στιγμή που ο Φίλιππος γνώρισε τον δισέγγονό του August πριν πεθάνει

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson αποκάλυψε την τρυφερή στιγμή της γνωριμίας.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2021 η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έγινε μαμά για πρώτη φορά και διανύει την πιο ευτυχισμένη και όμορφη περίοδο της ζωής της.

Ο κορονοϊός και η καραντίνα που βρισκόταν σχεδόν όλος ο πλανήτης για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν επέτρεπε τις μετακινήσεις, οπότε η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου δεν είδαν αμέσως το δισέγγονό τους.

Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

Η στιγμή που ο Φίλιππος γνώρισε το ένατο δισέγγονο του

Δώδεκα είναι στον αριθμό τα δισέγγονα που έχει αυτή τη στιγμή η βασίλισσα Ελισάβετ, όμως ο Φίλιππος γνώρισε εννέα από αυτά. Το ένατο όπως αντιλαμβάνεσαι ήταν ο γιος της Ευγενίας και του Jack, ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο και πήρε το όνομα August Phillip, μνεία φυσικά στον προπάππου του.

Στο ντοκιμαντέρ του BBC για τον πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου 2021, η Ευγενία αποκαλύπτει την τρυφερή και γεμάτη στοργή και αγάπη στιγμή, που ο δούκας του Εδιμβούργου γνώρισε τον γιο της.

princesseugenie 209004054 206572578008405 2407781968853869570 n

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

«Έφερα τον μικρό Αugust να τον γνωρίσει. Του είπα πως του δώσαμε το όνομά του (August-Phillip). Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και τρυφερή στιγμή. Είμαστε τυχεροί που το κάναμε αυτό», λέει η Ευγενία.



Τα δισέγγονα του Φίλιππου

Ο Δούκας του Εδιμβούργου αν βρισκόταν ακόμη στη ζωή θα είχε σήμερα 12 δισέγγονα. Πρόλαβε να γνωρίσει τον γιο της Ευγενίας που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως άγνωστο παραμένει, το αν πρόλαβε να γνωρίσει και τον γιο της Zara Tindall που γεννήθηκε τον Μάρτιο, 15 περίπου ημέρες πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος φύγει από τη ζωή.

Έκτοτε απέκτησε ακόμη δύο, την κόρη του Harry και της Meghan, Lilibet Diana και την κόρη της Βεατρίκης που γεννήθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Το ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που μοιράστηκε μερικές συγκινητικές στιγμές με το μακροβιότερο βασιλικό μέλος της Βρετανίας.


https://www.instagram.com/p/CUCNHgGovx2

Ο πρίγκιπας Harry, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι μεταξύ των royals που θα κάνουν την εμφάνισή τους.