Το φαγητό που δοκίμασε ο Πρίγκιπας Harry στη Νέα Υόρκη και ξετρελάθηκε

Το φαγητό που δοκίμασε ο Πρίγκιπας Harry στη Νέα Υόρκη και ξετρελάθηκε

To δείπνο με τη Meghan Markle και το φαγητό που δοκίμασε ο Πρίγκιπας για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μeghan Markle έχουν βρεθεί στο επίκεντρο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι και την εγκατάστασή τους στην Καλιφόρνια, άφησαν για τα καλά πίσω τους το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορεί να αποφεύγουν διακριτικά τους παπαράτσι στις πιο ιδιωτικές-οικογενειακές στιγμές ωστόσο σε κάθε τους έξοδο καταφέρνουν να «βάλουν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

Τι ύψος έχει πραγματικά ο πρίγκιπας Harry; Η διαφορά με τον πατέρα και τον αδερφό του

Meghan και Χάρι έχουν γυρίσει σελίδα- Το γεύμα στην Νέα Υόρκη

Μετά το #Megxit το ζευγάρι άρχισε να χτίζει έδαφος στον Τύπο δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. H Meghan και ο Χάρι έχουν πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορες περιστάσεις ενώ πρόσφατα γιόρτασαν τα γενέθλια του Χάρι.



Σύμφωνα με την Pagesix, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη, ο Πρίγκιπας Χάρι δοκίμασε για πρώτη φορά το περίφημο πιάτο chicken waffles (κοτόπουλο και βάφλες).

«Ο Χάρι είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάζει ποτέ κοτόπουλο και βάφλες και παρατήρησε ότι ήταν ιδιαίτερα νόστιμο», δήλωσαν άτομα από το προσωπικό του εστιατορίου όπου δείπνησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η τέως Δούκισσα του Sussex. Το ζευγάρι απόλαυσε ήρεμα το γεύμα του στο εστιατόριο Melba's στο Χάρλεμ. Μαζί με το τηγανισμένο κοτόπουλο και τις βάφλες τους δοκίμασαν χόρτα collard και spring rolls.

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Πηγή κεντρικής: apimages.com