Τι ύψος έχει πραγματικά ο πρίγκιπας Harry; Η διαφορά με τον πατέρα και τον αδερφό του

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τι ύψος έχει πραγματικά ο πρίγκιπας Harry; Η διαφορά με τον πατέρα και τον αδερφό του

Πολλά γράφονται αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι φωτογραφίες φαίνονται πάντα παραπλανητικές.

Ναι, χωρίς αμφιβολία είναι ψηλός αλλά το θέμα είναι πόσο. Ο λόγος για τον πρίγκιπας Harry καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως είναι το ψηλότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι ο πατέρας του Harry, πρίγκιπας Κάρολος, λέγεται ότι έχει το ίδιο ακριβώς ύψος με την πρώην σύζυγό του, Diana, δηλαδή 1,78. Αλλά άλλες αναφορές στα χαρακτηριστικά των μελών της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν πως ο διάδοχος του θρόνου είναι δύο πόντους ψηλότερος, δηλαδή 1,80.

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Κι αν ο Κάρολος είναι 1,78 τι ύψος έχουν τα παιδιά του;

Σύμφωνα με το Purewow, ο πρίγκιπας William έχει ύψος 1.91. Συνεπώς το ερώτημα παραμένει. Αν ο William είναι 1,91, μήπως τελικά ο Harry δεν είναι τόσο ψηλός όσο πιστεύουμε;

Σύμφωνα με πολλές πηγές, ο Harry βρίσκεται κάπου ανάμεσα στον πατέρα και τον αδερφό του. Αν έχεις δει φωτογραφίες του Δούκα του Sussex με τη σύζυγό του, Meghan Markle, γνωρίζεις ότι είναι αρκετά ψηλότερος από εκείνη. Τα στοιχεία της google λένε πως η δούκισσα του Sussex -και μητέρα δύο παιδιών- έχει ύψος 1,68.


https://www.instagram.com/p/COhWKhMnDFe

Φυσικά, είναι σπάνιο να δεις τη Meghan σε επίσημες φωτογραφίες χωρίς ψηλοτάκουνα, οπότε φαίνεται πάντα ψηλότερη σε σύγκριση με τον σύζυγό της (αλλά και, σε σύγκριση με την Kate Middleton, η οποία είναι 1,75). Αν λάβουμε λοιπόν αυτά τα στοιχεία υπόψιν μας, τελικά πόσο ύψος έχει ο Harry; (σαν πρόβλημα στα μαθηματικά δεν ακούγεται;!).

Το πραγματικό ύψος του πρίγκιπα Χάρι συχνά εντυπωσιάζει τους ανθρώπους που τον συναντούν

Σύμφωνα με το Purewow ο Harry έχει ύψος 1,86. Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν πως είναι 2 πόντους ψηλότερος, δηλαδή 1,88. Όπως και να έχει, ο Harry είναι σίγουρα ψηλός και αυτό είναι κάτι που εντυπωσιάζει (και πολλές φορές ξαφνιάζει) όσους τον συναντούν ή τον βλέπουν για πρώτη φορά από κοντά.

To πρόσφατο ταξίδι του Harry και της Meghan στη Νέα Υόρκη, Bill de Blasio, έκανε το Twitter να μιλάει για το ύψος του καθώς ο Harry φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, ο οποίος είναι 1.96.

Επειδή ο William θεωρείται πως είναι το ψηλότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, οι περισσότεροι ξεχνούν ότι και ο Harry είναι επίσης αρκετά ψηλός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψηλότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία είναι ο Βασιλιάς Εδουάρδος Δ ', ο οποίος είχε ύψος 1,96.



Όσο για το ύψος της βασίλισσας Ελισάβετ; Λέγεται πως είναι 1,63 ενώ η δεύτερη σύζυγο του Kαρόλου, Camilla, είναι ψηλότερη από εκείνη κατά 10 cm (δηλαδή είναι 1,73).