Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Νατάσσα Σχοινά
Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry έκαναν τη δημόσια εμφάνισή τους στη Νέα Υόρκη, όμως, οι περισσότεροι δεν παρατήρησαν μία λεπτομέρεια.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποίησαν μία κοινή, δημόσια εμφάνισή τους, θυμίζοντας τις εποχές προ Megxit που οι έξοδοι του royal ζευγαριού ήταν περισσότερο συνήθεια παρά νέο. Καθώς επέλεξαν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους από τη βασιλική οικογένεια και να ζήσουν με την οικογένειά τους στην Αμερική, οι υποχρεώσεις τους είναι αυτές και μόνο που εκείνοι επιλέγουν.

Κάπως έτσι, η δούκισσα του Sussex παρευρέθηκε με τον πρίγκιπα Harry στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών για να μιλήσουν με την πρέσβειρα των ΗΠΑ για τα Ηνωμένα Έθνη, την Linda Thomas-Greenfield.



Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

Meghan και Harry στη Νέα Υόρκη – Η επιγραφή στη θήκη του τάμπλετ & το Twitter

Βρισκόμενοι καθ’ οδόν για τη συνάντησή τους με την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, Kathy Hochul, και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Bill de Blasio, στο παρατηρητήριο του One World Trade στη Νέα Υόρκη ο φακός απαθανάτισε μία λεπτομέρεια (00.48 στο βίντεο).



Ο Harry κρατούσε στα χέρια του τη θήκη ενός tablet πάνω στην οποία υπήρχε μία πολύ συγκινητική επιγραφή: «Archie & papa».

Ξέρουμε από το φωτογραφικό υλικό που φτάνει στη δημοσιότητα και από κατά καιρούς δηλώσεις του ότι ο πρίγκιπας Harry είναι ένας πολύ αφοσιωμένος και δοτικός μπαμπάς, όμως, και πάλι, δεν παύει αυτό να είναι μία πολύ γλυκιά λεπτομέρεια.

meghan markle prince harry archie9



Μόλις, δε, κάποιος στο Twitter εντόπισε το γεγονός, γρήγορα άρχισαν τα σχόλια, ο ένας μετά τον άλλον, στο hashtag «ArchiesPapa».

Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Η είδηση – έκπληξη των τελευταίων ημερών είναι πως Meghan και Harry σκέφτονται να κάνουν μία υποχώρηση που θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεών τους με τη βασιλική οικογένεια. Η royal editor Katie Nicholl ισχυρίζεται πως το ζευγάρι θα περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά του στο Λονδίνο, κάτι που έχει να συμβεί από το 2018.

«Τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζονται ως μια ευκαιρία. Μπορεί να υπάρξει μια μαλάκωση, η οποία θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την επούλωση της οικογενειακής ρήξης. Είναι σίγουρα αυτό που θέλει η βασίλισσα. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα ήθελε να δει τα εγγόνια του», είπε χαρακτηριστικά.

«Άτακτη» υποχώρηση Harry & Meghan- Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Photo credits: AP