Ραντεβού για Meghan και Harry στη Νέα Υόρκη και ο πρίγκιπας δεν την παλεύει - Συνέχεια στο κινητό!

20 SHARES

Το royal ζευγάρι είναι σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους.

Την περιοδεία τους στη Νέα Υόρκη κάνουν Meghan Markle και πρίγκιπας Harry. Το royal ζεύγος που αποφάσισε να αφήσει τους τίτλους των senior μελών της βασιλικής οικογένειας και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητο στις 8 Ιανουαρίου του 2020, είχε μία σειρά συναντήσεων τις τελευταίες ημέρες με σημαντικά πρόσωπα, όπως η πρέσβειρα των ΗΠΑ για τα Ηνωμένα Έθνη, Linda Thomas-Greenfield.

Όπως μεταφέρει, μάλιστα, πηγή του Hollywood Life, το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και πιασμένοι χέρι-χέρι συνάντησαν τον δήμαρχο Νέας Υόρκης Bill de Blasio και την Κυβερνήτρια Νέας Υόρκης Kathy Hochul. Μάρτυρας, όμως, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη όταν οι κάμερες των δημοσιογράφων έκλεισαν.

megan markle prince harry date4

Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

Το double date στη Νέα Υόρκη

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βγήκαν double date στο ξακουστό Bemelmans Bar του ξενοδοχείου Carlyle. Ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε τη σκηνή και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Meghan μιλούσε ακατάπαυστα!

Ο Harry με δυσκολία φάνηκε να αρθρώνει μερικές απαντήσεις, ενώ από ένα σημείο και μετά ήταν φανερό πως βαριόταν φτάνοντας σε σημείο να στραφεί στο κινητό του. Ενδεχομένως, να μη βαριόταν τα όσα έλεγε η σύζυγός του, αλλά το έτερο ζευγάρι, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα στους υπόλοιπους ήταν το ίδιο.

«Ο Harry βαρέθηκε και άρχισε να κοιτάει το κινητό του. Μετά ξαναμπήκε στη συζήτηση και, έπειτα, ξαναχάθηκε και επέστρεψε στο κινητό του», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας στην Pagesix.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί τους πιστεύεται ότι ήταν η στενή φίλη της Meghan, Misha Nonoo, και ο σύζυγός της, Mikey Hess. Μαζί τους, δε, είχαν και δύο ανθρώπους της προσωπικής τους ασφάλειας που κάθονταν σε κοντινό τραπέζι και προσπαθούσαν να αποτρέψουν το κοινό να τους πλησιάζει και να τους βγάζει φωτογραφίες.

«Αν οι άνθρωποι προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφία, θα τους πλησίαζαν και θα έλεγαν ‘Παρακαλώ, μην το κάνετε’»

Archie & Pappa

Ο πρίγκιπας Harry έκανε το κοινό να «λιώσει» με μία λεπτομέρεια που προσέθεσε στη θήκη του tablet του. Βρισκόμενος καθ’οδόν για τη συνάντηση στο παρατηρητήριο του One World Trade, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κρατάει την εν λόγω θήκη που πάνω της έγραφε «Archie & Pappa».

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet
20 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ