Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

H Meghan Markle επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την γέννηση της κόρης της.

Θυμηθήκαμε τον παλιό καλό καιρό με τις royal εμφανίσεις της Meghan Markle παρέα με τον πρίγκιπα Harry. Η 40χρονη δούκισσα του Sussex έγινε μαμά για δεύτερη φορά στις 4 Ιουνίου 2021 φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της Lilibet Diana.

Από τότε, η πάλαι ποτέ ηθοποιός έχει κάνει συγκεκριμένες εμφανίσεις αλλά όχι επίσημες. Αρχικά, η Meghan ξεκίνησε μετά τον δεύτερο τοκετό να κάνει βόλτες με τα σκυλιά της.

«Άτακτη» υποχώρηση Harry & Meghan- Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα

Η Meghan έκανε βόλτα τα σκυλιά της οικογένειας κοντά στο σπίτι της, είχε επανέλθει πλήρως μετά τον τοκετό αλλά ο φακός δεν την είχε εντοπίσει, μιας και η Markle ξέρει καλά πια τα κατατόπια και πώς να αποφύγει τους παπαράτσι παίζοντας στην έδρα της.

Η πρώτη φορά που είδαμε την Markle μετά τον ερχομό της Lilibet

Την Markle είδαμε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της Lilibet, την ημέρα που γιόρταζε τα 40α γενέθλιά της.




Στο βίντεο για το project 40 40x40 προς τιμήν των 40ων γενεθλίων της, η Meghan ζήτησε από 40 γυναίκες να δωρίσουν 40 λεπτά από τον χρόνο τους για να καθοδηγήσουν άλλες γυναίκες στην επιστροφή τους στην δουλειά μετά την πανδημία του COVID-19.

Η Meghan Markle φόρεσε το πιο τέλειο work-from-home σύνολο

Η συνεργασία της Meghan έγινε με πρόσωπα, όπως η Adele, η Amanda Gorman, η Gloria Steinem και η Stella McCartney ενώ εκεί η Markle είχε φροντίσει να μείνει καθιστή στο γραφείο του σπιτιού της.



Το εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

Aνήμερα στα 37α γενέθλια του Harry, δημοσιεύτηκε και το εξώφυλλο του πρίγκιπα με την Meghan Markle στο πλευρό του στη λίστα με τους εκατό ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Harry&Meghan Markle: Ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή- Οι νέες φωτογραφίες

«Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν λένε απλώς τη γνώμη τους. Τρέχουν προς τον αγώνα», ανέφερε το δημοσίευμα.

To photo bomb του Harry στα γενέθλια της Meghan και η πρώτη φορά που είδαμε τη Lili (video)

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί με τον Harry

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, η Markle επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις με τον πρίγκιπα Harry στο πλευρό της. Η δούκισσα του Sussex βρέθηκε στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών και μίλησε παρέα με τον πρίγκιπα με την πρέσβειρα των ΗΠΑ για τα Ηνωμένα Έθνη, την Linda Thomas-Greenfield.

Σύμφωνα με πηγή του Hollywood Life, το ζευγάρι έδειχνε βαθιά ερωτευμένο και παρέμεινε στη συνάντηση αυτή για μία ώρα περίπου ενώ η Meghan επέλεξε ένα αυστηρό look με τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλό κότσο, ντυμένη με καφέ παλτό, μαύρο ζιβάγκο και μαύρη μίντι φούστα.



Harry και Meghan είχαν κάνει λίγες ώρες πριν τη συνάντηση στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών μια επίσκεψη στο One World Trade Center observatory όπου η Markle είχε προτιμήσει ένα μακρύ μαύρο παλτό, το μαύρο ζιβάγκο και μια μαύρη παντελόνα.



Πιασμένοι χέρι - χέρι, οι Sussexes συναντήθηκαν εκεί με τον δήμαρχο Νέας Υόρκης Bill de Blasio και την Κυβερνήτη Νέας Υόρκης Kathy Hochul

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω