Kate Middleton: Η κίνηση που λίγοι πρόσεξαν στην πρεμιέρα του James Bond - Πώς αποκαλεί τον Κάρολο

Kate Middleton: Η κίνηση που λίγοι πρόσεξαν στην πρεμιέρα του James Bond - Πώς αποκαλεί τον Κάρολο

Η Δούκισσα του Cambridge έκανε ό,τι θα έκανε και μία οποιαδήποτε μη-royal μαμά.

Πρεμιέρα είχε χτες, 28 Σεπτεμβρίου, η νέα ταινία του James Bond, «No Time To Die», και, φυσικά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας δεν παρέλειψαν να δώσουν το παρών. Η Kate Middleton εμφανίστηκε απαστράπτουσα με ένα χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε ο πρίγκιπας William.

Μαζί με το ζευγάρι, ωστόσο, εμφανίστηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Camilla Parker Bowles και, την ώρα που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα ρούχα και στους επίτιμους καλεσμένους, συνέβη ένα περιστατικό, πιο καθημερινό συγκριτικά με την πιο στημένη παρουσία που συνήθως έχουν οι royals.

https://www.instagram.com/p/CUYZbpBF8oK

No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond στο Λονδίνο - Ο Daniel Craig με το πιο απρόσμενο look

Το φιλί της Kate Middleton στον πρίγκιπα Κάρολο

Η Kate Middleton χαιρέτισε τον πρίγκιπα Κάρολο δίνοντάς του ένα φιλί στο μάγουλο αλλά και μία σύντομη αγκαλιά. Όπως αναφέρει η Express, οι σχέσεις τους μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι καλύτερες από ποτέ, καθώς έχουν έρθει πιο κοντά.




Πώς αποκαλεί η Kate τον Κάρολο

Ο πρίγκιπας Κάρολος περνάει αρκετό χρόνο με τα εγγόνια του, τον 8χρονο πρίγκιπα George, την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο πρίγκιπα Louis. Είναι τόσο αναμεμειγμένος με τα εγγόνια του, σε σημείο που πλέον η Kate έχει φτάσει να τον αποκαλεί «παππού». Όπως, δηλαδή, θα έκανε η οποιαδήποτε μη-royal μαμά απευθυνόμενη στον παππού των παιδιών της.

Ποια εγκυμοσύνη; Η Kate Middleton κάνει καταρρίχηση και εκπαιδεύεται σαν σωστή κομάντο (video)