H άγνωστη ιστορία της εγγονής της Grace Kelly - Μεγάλωσε σε τροχόσπιτο και περιοδεύον τσίρκο

Νατάσσα Σχοινά
H άγνωστη ιστορία της εγγονής της Grace Kelly - Μεγάλωσε σε τροχόσπιτο και περιοδεύον τσίρκο

Η Pauline Ducruet μιλάει για τη ζωή της με την πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις λάμψεις και τα καθωσπρέπει, μία διαφορετική ιστορία για τους royals ήρθε στο προσκήνιο. Η Pauline Ducruet, κόρη της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και εγγονή της Grace Kelly έδωσε συνέντευξη στη Sunday Telegraph μιλώντας για τη διαφορετική παιδική της ηλικία.

Η ζωή σε ένα τρέιλερ, το τσίρκο αλλά και τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο ήρθαν στο προσκήνιο μέσα από μία διήγηση για τη ζωή της μαμάς της και μεγαλύτερης κόρης του πρίγκιπα Rainier III με την Kelly.



Charlotte Casiraghi: Η εγγονή της Grace Kelly έχει σωσία και είναι Έλληνας

Η άγνωστη ιστορία της Stéphanie και της Pauline

Η πριγκίπισσα Stéphanie γεννήθηκε την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου το 1965 στο παλάτι του Μονακό. Η μαμά της, Grace Kelly, την περιέγραφε ως «ζεστό, φωτεινό και έξυπνο κορίτσι», όμως την ίδια στιγμή δεν παρέλειπε να αναφερθεί στο ατίθασο του χαρακτήρα της.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, όταν έγινε το τροχαίο με την Grace Kelly, η Stéphanie ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Η μαμά της μία μέρα μετά έχασε τη ζωή της, όμως, η ίδια σώθηκε με τραυματισμό στον σπόνδυλο του αυχένα. Ενώ στην αναφορά ως λόγος του δυστυχήματος καταγράφηκε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο της Kelly, οι φήμες ήθελαν την κόρη της να βρίσκεται στο τιμόνι.



Η σχέση της Stéphanie με τον Ducruet

Αρκετά χρόνια μετά, το 1991, η Stéphanie άρχισε ερωτική σχέση με τον πρώην σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Louis και την Pauline. Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους το 1995, ο Ducruet άρχισε εξωσυζυγική σχέση με την Miss Topless Belgium, αλλά το ζευγάρι διατήρησε στενή σχέση κατά την παιδική ηλικία των απογόνων. Ώσπου, το 1998 η Stéphanie έφερε στον κόσμο την Camille, με την πριγκίπισσα να μη θέλει να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας.

«Είδα τη μαμά μου να ετοιμάζεται για gala σε τουαλέτες με διαμάντια στο κεφάλι της, αλλά την επόμενη μέρα θα μας πήγαινε στο σχολείο σε κατεστραμμένα jeans και μεγάλες μπότες. Είναι δύο κόσμοι, ένας πολυτελής και ένας με επαναστατικό συναίσθημα», δήλωσε στην Telegraph η Pauline.

grace kelly granddaughter7 copy


Η πριγκίπισσα Stéphanie με τον αδερφό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Η ζωή με έναν ακροβάτη

Το 2001, η κόρη της Grace Kelly πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το Μονακό για να ακολουθήσει μία νέα ζωή με έναν εκπαιδευτή ζώων σε ένα τσίρκο. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε έναν ακροβάτη, τον Adans Lopez Peres, ένας γάμος που διήρκησε μόλις έναν χρόνο.

«Ήταν ό,τι να ‘ναι, αλλά ήταν ενδιαφέρον και ήμουν έξω με τα ζώα όλη την ώρα. Ήμουν με παιδιά από όλον τον κόσμο -από τη Γερμανία, από την Αγγλία, από την Ιταλία, από την Ισπανία- και είχαμε τη δική μας μικρή γλώσσα. Ήταν μία στιγμή πλήρους ελευθερίας που δεν πιστεύω ότι έχουν πολλά παιδιά», σχολίασε η Pauline.

grace kelly granddaughter4

Η Pauline, τελικά, αποφάσισε να γίνει και ίδια ακροβάτης, ενώ το 2010 εκπροσώπησε το Μονακό στα World Junior Diving Championships στο Aachen της Γερμανίας. Την ίδια χρονιά, πήγε και στους Summer Youth Olympics στη Σιγκαπούρη. Εκτός από το κομμάτι του αθλητισμού, η Ducruet έχει σπουδάσει μόδα για τρία χρόνια στο Instituto Marangoni στο Παρίσι και, έπειτα, στη Νέα Υόρκη.

Photo credits: AP