Η αμφιλεγόμενη κίνηση του πρίγκιπα Harry-Νέο «χτύπημα» στον πρίγκιπα William

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αμφιλεγόμενη κίνηση του πρίγκιπα Harry-Νέο «χτύπημα» στον πρίγκιπα William

Η απόφαση του Harry και της Meghan θα συζητηθεί.

Αν περίμενες να συμβεί άμεσα κάποιο royal reunion μέσα στο επόμενο διάστημα, μάλλον θα περιμένεις πολύ περισσότερο. Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για επιστροφή Harry και Meghan στο Λονδίνο, για το event προς τιμήν της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana στο παλάτι του Kensington, αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Ένας εκπρόσωπος για τον πρίγκιπα Harry, είπε πως δεν θα παρευρεθούν στο event αυτό, άρα δεν θα υπάρξει και κάποιο royal reunion στο άμεσο μέλλον.

agalma diana harry william

Το event προς τιμήν της Diana

Ένα event προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana διοργανώνει ο πρίγκιπας William. Αυτό κανονικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει την ίδια περίοδο που έγινε και η αποκάλυψη του αγάλματος της Diana στο Kensington τον περασμένο Ιούλιο, που ο Harry έδωσε το παρών, ωστόσο εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας του κορονοϊού έπρεπε να αναβληθεί και να μετατεθεί.

Στοργικός μπαμπάς ο πρίγκιπας Harry - Η καθημερινή συνήθεια με την κόρη του, Lilibet

Σύμφωνα με την πηγή «δεν υπάρχουν σχέδια οι Sussexes να βρεθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εκδήλωση προς τιμήν της Diana».

Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα είναι παρόντες, θα υπάρχουν αρκετοί VIP καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του παλιού φίλου της Diana, Sir Elton John, καθώς και μέλη της οικογένειας Spencer και δωρητές που βοήθησαν στη χρηματοδότηση του αγάλματος.



Τον Ιούλιο, ο Harry και ο William αποκάλυψαν το άγαλμα της μητέρας τους στον βυθισμένο κήπο στο παλάτι του Kensington.

Το ταξίδι των Sussexes στη Νέα Υόρκη

Μπορεί ο Harry και η Meghan Markle να μην έχουν επιστρέψει στο Λονδίνο σαν ζευγάρι από τον Μάρτιο του 2020, έκαναν όμως το πρώτο τους ταξίδι μετά από καιρό στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας μια σειρά από events, συμπεριλαμβανομένου μιας δημόσιας εμφάνισης στο Global Citizen για την προώθηση της ισότητας στα εμβόλια κατά της Covid-19.

Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

Η σχέση του Harry με την οικογένειά του παραμένει τεταμένη αφού παραιτήθηκε επίσημα από ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

«Η σχέση μεταξύ Harry και William εξακολουθεί να είναι πολύ ψυχρή», δήλωσε ο συγγραφέας του Finding Freedom, Omid Scobie στο ET τον περασμένο μήνα. «Δεν εννοώ μόνο τη φυσική απόσταση, Λονδίνο με Αμερική, αλλά δεν μιλάνε και τόσο πολύ μεταξύ τους. Νομίζω ότι ο Harry, καθώς συνεχίζει να ευδοκιμεί στη νέα του ζωή, δεν μετανιώνει καθόλου για τον τρόπο που το έκανε ή για τις αποφάσεις με τις οποίες πήρε, και αυτό είναι που δημιουργεί αυτό το πολύ μεγάλο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών», συμπλήρωσε ο Omid Scobie.