Πρίγκιπας William: «Προτού ταξιδέψουμε στο διάστημα, ας σώσουμε τον πλανήτη»

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας William: «Προτού ταξιδέψουμε στο διάστημα, ας σώσουμε τον πλανήτη»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο William.

Ο πρίγκιπας William δεν κρύβει τα λόγια του το τελευταίο διάστημα και αυτό έκανε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC ασκώντας κριτική στους πιο -πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη που δαπανούν υπέρογκα ποσά για να ταξιδέψουν στο διάσημα.

«Ας σώσουμε τον πλανήτη γη»


https://www.instagram.com/p/CVAsPU1lEcg

Μόλις μια μέρα μετά το ταξίδι του πάλαι ποτέ ηθοποιού του Star Treck, William Shatner στο διάστημα με τον πύραυλο του Jeff Bezos, ο πρίγκιπας που είναι δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου είπε χαρακτηριστικά:

«Χρειαζόμαστε μερικά από τα πιο μεγάλα μυαλά για να προσπαθήσουν να φτιάξουν αυτόν τον πλανήτη, κι όχι να ψάξουν το επόμενο μέρος που θα πάμε για να μείνουμε».

Το ταξίδι του 90χρονου Captain Kirk στο διάστημα:

Την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, ο 90χρονος ηθοποιός που λατρεύτηκε τη δεκαετία του 1960 ως κυβερνήτης του Star Treck έκανε ένα μικρό ταξίδι στο διάστημα ενώ οι δισεκατομμυριούχοι Elon Musk και Richard Branson προσπαθούν να κάνουν το ταξίδι στο διάστημα, εκδρομή για τους πιο πλούσιους ανθρώπους της γης, με τον δεύτερο να έχει ήδη ταξιδέψει εκτός γης.

O Shatner είναι ακόμη ο Captain Kirk του Star Trek! Απογειώνεται στο διάστημα στα 90 του

Ο William και το περιβάλλον:



Το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον και την προστασία του, δεν το έκρυψε ποτέ ο William, ο οποίος μίλησε για την κλιματική αλλαγή, λίγο πριν τα βραβεία Earthshot, που θα λάβουν χώρα την Κυριακή και πριν το συνέδριο για το κλίμα στη Γλασκόβη αργότερα μέσα στον Οκτώβριο.

Ο William έχει κληρονομήσει όπως και ο αδερφός του, το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον για το περιβάλλον από τον πατέρα του αλλά και τον παππού του Φίλιππο που είχαν εκφράσει συχνά τις απόψεις τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Η Shakira μίλησε με τον πρίγκιπα William και αυτό που του πρότεινε ξαφνιάζει

Ο William και το μέλλον που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά

Μιλώντας για το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά του, ο William τόνισε χαρακτηριστικά πως ο μεγαλύτερος γιος του George, ξέρει καλά πως το πώς επηρεάζεται το περιβάλλον από τις ενέργειές του:

«Οι νέοι άνθρωποι μεγαλώνουν σήμερα σε ένα μέλλον το οποίο είναι επισφαλές διαρκώς, Είναι πολύ στεσογόνο αυτό και πολύ εκνευριστικό».