Ο λόγος που το «ανεκτίμητο» κειμήλιο της Diana πηγαίνει στη Charlotte και όχι στη Lilibet

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο λόγος που το «ανεκτίμητο» κειμήλιο της Diana πηγαίνει στη Charlotte και όχι στη Lilibet

Ως πρώτη εγγονή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Charlotte φέρεται πως θα κληρονομήσει τη διάσημη τιάρα των Spencer.

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ανοίγεται ανάμεσα στους Sussexes και τους Cambridges με τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν σχετικά με το σημαντικότερο και ανεκτίμητο κειμήλιο της Diana.

Όπως αποκαλύφθηκε, η πριγκίπισσα Charlotte αναμένεται να κληρονομήσει ένα από τα πιο διάσημα και ανεκτίμητα κειμήλια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

AP18106401675518

Το κειμήλιο που θα κληρονομήσει η πριγκίπισσα Charlotte

Ως μοναχοκόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, η Charlotte είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου και οι πηγές του παλατιού ανέφεραν ότι είναι πιθανό να λάβει την οικογενειακή τιάρα της Νταϊάνα.



Σύμφωνα με το GoodToKnow, η 6χρονη θα έχει την επιλογή της σε όλα τα κοσμήματα του παλατιού όταν μεγαλώσει. Αναφέρεται ότι η νεαρή του Cambridge το γνωρίζει ήδη αυτό και έχει ήδη το βλέμμα της σε δύο κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της τιάρας των Spencer που φορούσε η Lady Diana στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Οι βασιλικοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως αυτό το πολύτιμο κτήμα που επί του παρόντος φροντίζει ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, ο Charles, 9ος κόμης Spencer, θα δοθεί στη Charlotte όταν μεγαλώσει.

Diana: Θα εκπλαγείς με τη δουλειά που έκανε πριν γίνει πριγκίπισσα

Στη Charlotte η ανεκτίμητη τιάρα της Diana

Ένας εμπιστευτικός είπε στο GoodToKnow: «Ο William είναι κοντά με τον θείο του και ρώτησε αν η ομώνυμη τιάρα της μητέρας του μπορεί να δοθεί κάποια μέρα στη Charlotte. Επίσης γνωρίζει καλά ότι ο κόμης έχει δικές του κόρες, αλλά οι δυο τους έχουν συμφωνήσει ότι το εμβληματικό κόσμημα της Νταϊάνα ανήκει στην πρώτη της εγγονή».

Η τιάρα αυτή ανήκει στην οικογένεια Spencer για σχεδόν έναν αιώνα και οι δύο αδερφές της Diana, η Lady Sarah McCorquodale και η Lady Jane Fellowes, φορούσαν το οικογενειακό κειμήλιο και στους δικούς τους γάμους.

Η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει στην Kate Middleton - Το κοινό στοιχείο μαμάς και κόρης

Η Νταϊάνα επέλεξε να φορέσει την τιάρα της οικογένειάς της την ημέρα του γάμου της, σε αντίθεση με το να δανειστεί μια από τις τιάρες της Βασίλισσας για τη μεγάλη περίσταση, όπως έκανε η Meghan το 2018 και η Kate μερικά χρόνια νωρίτερα, το 2011.

AP19248280284757

Η «κόντρα» με την ξαδέρφη της Lilibet-Diana

Η κόρη του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, Lilibet Diana είναι απίθανο να λάβει αυτό το οικογενειακό κειμήλιο καθώς δεν είναι παιδί μελλοντικού βασιλιά. Ενώ κάποια δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η απόφαση να δοθεί η τιάρα στη Charlotte και όχι στη Lilibet είναι μια σνομπ κίνηση προς την κόρη του Harry, υπάρχει ένας απλός λόγος που αυτό δεν μπορεί να συμβεί: η Charlotte είναι μεγαλύτερη.



Η αντίδραση της Charlotte για την τιάρα της Diana

Μια πηγή είπε στο αυστραλιανό περιοδικό New Idea ότι η Charlotte είναι τρομερά ενθουσιασμένη που κληρονόμησε την πολύτιμη τιάρα της αείμνηστης γιαγιάς της. Η πηγή αποκάλυψε: «Η Lotte ξέρει τα πάντα για τη γιαγιά Νταϊάνα. Το Νταϊάνα άλλωστε είναι ένα από τα μεσαία της ονόματα. Έχει δει επίσης φωτογραφίες της να φοράει την τιάρα».