Ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Paolo Liuzzo, βρέθηκε νεκρός στα 42 του

Ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Paolo Liuzzo, βρέθηκε νεκρός στα 42 του

Τα σενάρια και η έρευνα που παραμένει σε εξέλιξη. 

Φαίνεται πως δεν σταματάνε οι δυσάρεστες ειδήσεις που συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια και οι οποίες δημιουργούν ερωτηματικά. Στη royal επικαιρότητα, λοιπόν, και η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τώρα είναι αυτή που αφορά στον πρώην σύντροφο της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Paolo Liuzzo, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 42 ετών όπως αναφέρει η Sun.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έζησε την πιο ντροπιαστική της στιγμή στο φεστιβάλ Glastonbury

Ο Liuzzo βρέθηκε στο ξενοδοχείο citizenM Worldcenter στο Μαϊάμι στις 7 Φεβρουαρίου, όπως επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι την Τετάρτη 24 Απριλίου. Η σορός του φέρεται να μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου έγινε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου.

Τα αίτια του θανάτου του 42χρονου

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, ένας αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι, ο Michael Vega, δήλωσε στη Sun ότι ο θάνατος του Liuzzo «ερευνάται ως υπερβολική δόση» και η έρευνα παραμένει «σε εξέλιξη». Σύμφωνα με τον Vega, η αστυνομία εισήλθε στο δωμάτιο του άτυχου άντρα στις 15:22 ώρα Ελλάδος και η επιβεβαιωμένη ώρα θανάτου του δόθηκε στις 15:34. Επί σειρά ετών φίλος του Liuzzo ισχυρίστηκε στη Sun ότι «δεν τα πήγαινε και τόσο καλά» πριν από το θάνατό του και ότι «λάτρευε να κάνει πάρτι και να παίζει στοιχήματα».

Η 35χρονη σήμερα Βεατρίκη, η οποία είναι κόρη του πρίγκιπα Andrew και της πρώην συζύγου του, Sarah Ferguson, άρχισε να βγαίνει με τον Liuzzo το 2005 όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24. Εκείνη την εποχή, η Ferguson είχε αποκαλύψει ότι υποστήριζε το ειδύλλιο της κόρης της παρά τη διαφορά ηλικίας τους. «Όλοι έχουμε τις δικές μας διαδρομές και πρέπει να γνωρίσουμε τον δρόμο μας, και η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, που σύντομα θα γίνει 18, με πολλούς φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Paolo», ανέφερε τότε σε δημόσια δήλωσή της.

Πριν από τη σχέση του με τη Βεατρίκη, ο Liuzzo είχε προβλήματα με τον νόμο, όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας που αφορούσε τον Jonathan R. Duchatellier, έναν συμφοιτητή του στο College of the Holy Cross, μετά από σωματική διαμάχη τους. Η κατηγορία μετατράπηκε σε επίθεση και ξυλοδαρμό και ο Liuzzo εξέτισε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το 2009, ο Liuzzo έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο όταν συνελήφθη αφού τράκαρε το αυτοκίνητό του στο Gold Coast της Αυστραλίας.

Η προσωπική ζωή της Βεατρίκης

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της Βεατρίκης, εκείνη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Edoardo Mapelli Mozzi τον Ιούλιο του 2020. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει την κόρη τους Sienna, η οποία ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021. Το μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι επίσης μητριά του γιου του Mozzi, Christopher Woolf, τον οποίο εκείνος έχει αποκτήσει με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Dara Huang.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η καλύτερη φίλη της Βεατρίκης, Gabriela Peacock, δήλωσε στο Hello! ότι η Βεατρίκη είναι μια «φανταστική» μαμά για τη μικρή της, σημειώνοντας ότι η Sienna είναι «απολύτως πανέμορφη και μοιάζει ακριβώς με την Bea».

«Είναι πραγματικά δυναμική και έχει πολύ καλή προσωπικότητα. Η Bea έχει τόσο καλή καρδιά και είναι τόσο ευγενικός άνθρωπος, οπότε η μητρότητα της ήρθε πολύ φυσικά», είπε επίσης η 44χρονη Peacock για τη φίλη της.

Ενώ η Βεατρίκη δείχνει να είναι καλά στην προσωπική της ζωή, η βασιλική οικογένεια στο σύνολό της αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές. Τον Ιανουάριο, η μητέρα της Βεατρίκης, η Δούκισσα της Υόρκης Sarah Ferguson, αποκάλυψε ότι είχε νικήσει τον καρκίνο του μαστού, αλλά στη συνέχεια διαγνώστηκε με κακοήθες μελάνωμα.

Έξι μήνες μετά τη διπλή μαστεκτομή η Sarah Ferguson διαγνώστηκε με καρκίνο στο δέρμα

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όποιον μπορεί να το διαβάζει αυτό να ελέγχει τον εαυτό του», έγραψε η 64χρονη Ferguson μέσω Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα τονίζοντας επίσης, «Ελέγξτε την κατάσταση του μυαλού σας και ελέγξτε το σώμα σας».

Το μήνυμα της Sarah Ferguson για τον καρκίνο και την έγκαιρη διάγνωση

Θυμίζουμε πως η πριγκίπισσα Kate Middleton και ο βασιλιάς Κάρολος Γ' δίνουν επίσης τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

APTOPIX Britain Royals Funeral

Camilla, the Queen Consort, Prince George, Princess Charlotte, Kate, Princess of Wales, Meghan, Duchess of Sussex, Sophie, Countess of Wessex, Princess Beatrice, Princess Eugenie, Prince Michael and Prince Edward stand after a service at Westminster Abbey on the day of the state funeral and burial of Britain's Queen Elizabeth in London, Monday Sept. 19, 2022. (Hannah Mckay/Pool Photo via AP)

WPA Rota