Η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει στην Kate Middleton - Το κοινό στοιχείο μαμάς και κόρης

Η πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει στην Kate Middleton - Το  κοινό στοιχείο μαμάς και κόρης

Η δούκισσα του Cambridge και η κόρη της μοιράζονται ήδη κοινά στοιχεία.

Η Kate Middleton είναι μία μαμά που ασχολείται πολύ με τα παιδιά της παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα που έχει λόγω των βασιλικών υποχρεώσεών της. Την έχουμε δει σε πολλά δημόσια γεγονότα, όχι μόνο να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό, αλλά και να νουθετεί τα παιδιά της, όπως ακριβώς θα έκανε κάθε μη-royal μαμά.

Όσο περνάνε τα χρόνια, όμως, τα παιδιά μεγαλώνουν και αναπτύσσουν τον δικό τους χαρακτήρα. Η πριγκίπισσα Charlotte, για παράδειγμα, είναι πλέον έξι ετών και έχει αποκτήσει ήδη μερικά κοινά με τη μαμά της, ειδικά στον διατροφικό τομέα.

Η πριγκίπισσα Charlotte γίνεται 6 ετών και στη νέα της photo είναι ίδια η Ελισάβετ



Το φαγητό που αρέσει στην πριγκιπισσα Charlotte

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Lavender Primary School στο Enfield στο βόρειο Λονδίνο, η 39χρονη Kate αποκάλυψε ένα κοινό που μοιράζεται με την κόρη της.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον πώς το φαγητό και η ενέργεια και το πώς νιώθεις δουλεύουν μαζί. Είναι απίστευτη η σύνδεση μεταξύ του σωματικού και του νοητικού wellbeing», άρχισε να λέει, ενώ πρόσθεσε «Η Charlotte λατρεύει τις ελιές».

Δεν πάει ο νους σου πόσο χρυσοχέρα αποδείχθηκε η Kate Middleton στην καραντίνα



Η μαγειρική όλοι μαζί

Μάλιστα, η Kate με τα παιδιά της απολαμβάνουν να φτιάχνουν μαζί «cheesy pasta», δηλαδή μακαρόνια με τυριά. Ο Matthew Kleiner-Mann, chief executive του Ivy Learning Trust είπε: «Ο ένας ανακατεύει το αλεύρι, ο άλλος βάζει το γάλα και το βούτυρο. Και φτιάχνουν και σαλάτες και διάφορα»

Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό για την Kate Middleton και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όλοι: «Το φαγητό είναι σημαντικό για εκείνη και καταλαβαίνει τη σύνδεση μεταξύ της νοητικής και ψυχικής υγείας»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά ακόμα facts για την πριγκίπισσα Charlotte.