Η πριγκίπισσα Mako δε θέλει παλάτια! Στο ενοίκιο αλλά με τον εκλεκτό της καρδιά της

Η πριγκίπισσα Mako δε θέλει παλάτια! Στο ενοίκιο αλλά με τον εκλεκτό της καρδιά της

Η Mako έσπασε τα πρωτόκολλα και δε θέλει ούτε τα χρήματα του παλατιού.

Η πριγκίπισσα Mako είναι ανάμεσα στα πρώτα θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών όσον αφορά στα βασιλικά νέα. Ο λόγος πολύ απλός. Είναι μία πριγκίπισσα που έσπασε το πρωτόκολλο για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της, Kei Komuro.

Η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Fumihito και της πριγκίπισσας Kiko, ανιψιά του Αυτοκράτορα Naruhito και μεγαλύτερη εγγονή του Αυτοκράτορα Akihito και της Αυτοκράτειρας Emerita Michiko, με τον γάμο της δίνει το δικό της τέλος στο παραμύθι.



Η πριγκίπισσα Mako έσπασε τα πρωτόκολλα και παντρεύτηκε τον δικό της «πρίγκιπα»! Έτσι γνωρίστηκαν

Η πριγκίπισσα Mako αφήνει τα παλάτια και νοικιάζει σπίτι

Η πριγκίπισσα Mako και ο Kei Komuro, ετοιμάζονται να φύγουν από την Ιαπωνία για να μείνουν σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Μετά την παραίτηση από τους πριγκιπικούς της τίτλους, η Mako φαίνεται πως θέλει να ζήσει μία πιο ηπίων τόνων ζωή, σαν μια απλή commoner, αφού το ζευγάρι σκοπεύει να νοικιάσει και, μάλιστα, έναν χώρο με μόλις μία κρεβατοκάμαρα, που είναι μία αισθητή αλλαγή από το παλάτι στην Ιαπωνία.

Πριν μετακομίσουν, όμως, στη Νέα Υόρκη, όπου δουλεύει ο Komuro ως δικηγόρος στη δικηγορική εταιρεία Lowenstein Sandler, πρώτα θα μείνουν σε ένα διαμέρισμα στην Ιαπωνία.

princess mako kei komuro wedding

Η Mako αρνήθηκε τα χρήματα

Η Mako, μάλιστα, ενώ δικαιούται να πάρει 140 εκατομμύρια yen (περίπου 1,061 εκ. ευρώ), αρνήθηκε να τα παραλάβει λόγω της κριτικής που δέχτηκε ο γάμος της, και επιθυμεί να βρει μία δουλειά στη Νέα Υόρκη.

Για τον γάμο της, εμφανίστηκε πολύ απλή, φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα, αποχαιρέτισε τους γονείς της, μπήκε μόνη της σε έναν αυτοκίνητο και παντρεύτηκε τον Komuro. Στη Συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση δημιούργησε η ένωσή τους.