Η Emily Blunt έριξε τον σύζυγό της με το κόλπο της Meghan Markle... το ψητό κοτόπουλο!

Πατούλια Κατερίνα
Η Emily Blunt έριξε τον σύζυγό της με το κόλπο της Meghan Markle... το ψητό κοτόπουλο!

Ένα ψητό κοτόπουλο είναι το κλειδί του έρωτα και για την Emily Blunt.

Ξέραμε πως ένα από τα κόλπα με τα οποία κέρδισε η Meghan Markle την καρδιά του πρίγκιπα Harry ήταν το ψητό κοτόπουλο με την τραγανή πέτσα.

Το κοτόπουλο αυτό είναι μια συνταγή της Ina Garten το οποίο ονομάζεται και κοτόπουλο του αρραβώνα και πέρα από τη Meghan Markle και η Emily Blunt αποκάλυψε πως η συνταγή αυτή ευθύνεται για τον γάμο της με τον John Krasinski.

Η 38χρονη πρωταγωνίστρια του Quiet Place, αποκάλυψε πως ακολούθησε τα βήματα της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και κέρδισε την καρδιά του αγαπημένου της ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η Emily τόνισε πως όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον 42χρονο σήμερα αγαπημένο της, πίσω στο 2008, του μαγείρευε το ψητό αυτό κοτόπουλο.

Μιλώντας στο podcast του iHeartMedia η Blunt είπε:

«Έφτιαξα κάτι που ήξερα πως θα αγαπήσει. Αυτό ήταν, αυτό χρειάστηκε. Κοτόπουλο ψητό, ποιος δεν λατρεύει το ψητό κοτόπουλο, το κοτόπουλο του αρραβώνα όπως αποκαλείται, που όταν το φτιάχνουν οι άνθρωποι, παντρεύονται».

Η Blunt εξήγησε πως στο δικό της κοτόπουλο έβαλε λεμόνι, σκόρδο, κρεμμύδια, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.



«Ανακατεύεις τα κρεμμύδια γύρω από κοτόπουλο και προσέχεις να είναι πολύ στενά μέσα στο ταψί και μετά ψήνεις για μια ώρα και είκοσι λεπτά. Όταν αφαιρέσεις από τον φούρνο, βάζεις λίγο κρασί και βούτυρο πάνω σε αυτή τη σάλτσα με κοτόπουλο και είναι κολλώδης και γευστική».

Πάντως, η Barefoot Contessa, η 73χρονη σεφ Garten είχε πει σε ένα επεισόδιο της εκπομπής της το 2018, πως η Markle είχε χρησιμοποιήσει τη δική της συνταγή για το κοτόπουλο του αρραβώνα.

Το φαγητό που δοκίμασε ο Πρίγκιπας Harry στη Νέα Υόρκη και ξετρελάθηκε

Η συνταγή της Meghan Markle για ψητό κοτόπουλο


https://www.instagram.com/p/B8hD8vPFfFB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Meghan στο blog The Tig που διατηρούσε είχε τη δική της συνταγή για ψητό κοτόπουλο του ονείρου. Δες τη συνταγή παρακάτω.