Κατακραυγή για τη Meghan Markle! Διάβασε το βιβλίο της αλλά είπε την πιο λάθος κουβέντα

Κατακραυγή για τη Meghan Markle! Διάβασε το βιβλίο της αλλά είπε την πιο λάθος κουβέντα

Μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάγνωσης, νευρίασε τους χρήστες.

Από τότε που έφυγε από το παλάτι, η Meghan Markle φαίνεται πως έχει αναζωογονηθεί. Συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά με τον τρόπο που επιθυμεί, στηρίζοντας οργανώσεις και ενέργειες, ενώ, παράλληλα, ασχολείται και με τις προσωπικές της ανησυχίες.

Στις 8 Ιουνίου του 2021, η δούκισσα του Sussex εξέδωσε το βιβλίο της, The Bench, που εκδόθηκε από την Αμερικανική εκδοτική εταιρεία Random House. Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι γεμάτο εικόνες και πρόκειται ουσιαστικά για μία αφιέρωση της Meghan στον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, και στον γιο τους, Archie.

Η ανάγνωστη του βιβλίου της

Σε πρόσφατο βίντεο, όμως, που δημοσίευσε η Meghan για το Brightly Storytime με σκοπό να διαβάσει το βιβλίο διαδικτυακά στα παιδιά, άρχισε να μιλάει, αφού πρώτα συστήθηκε ως δούκισσα του Sussex.



«Γεια, είμαι η Meghan, η δούκισσα του Sussex, και σήμερα θα σας διαβάσω το βιβλίο μου που ονομάζεται 'The Bench'. Έχει εικονογραφηθεί από τον Christian Robinson και του ζήτησα να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα και να χρησιμοποιήσει νερομπογιές που δεν είναι το συνηθισμένο μέσο με το οποίο δουλεύει, αλλά το έκανε για να φτιάξει πολύ ιδιαίτερο. Ελπίζω να σας αρέσουν οι εικόνες όσο θα σας αρέσουν οι λέξεις. Το έγραψα ως ποίημα για τον σύζυγό μου και τον γιο μας, Archie, και, έπειτα, το μετέτρεψα σε βιβλίο»

meghan markle kate middleton2

Η αντίδραση στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter γρήγορα άφησαν τα δικά τους σχόλια για το βίντεο της Meghan, λέγοντας πόσο όμορφη και λαμπερή φαίνεται αλλά και πόσο τους ηρεμεί η φωνή της.

Meghan Markle: Το κρυφό ταλέντο της που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει

Υπήρχε, όμως, και η άλλη πλευρά. Μερικοί χρήστες άρχισαν να την ειρωνεύονται και να την κατηγορούν, επειδή επέλεξε να συστηθεί ως δούκισσα του Sussex σε ένα κοινό που υποτίθεται ότι απαρτίζεται από παιδάκια.

meghan markle the bench

«Παρακολούθησα την ανάγνωση του #TheBench από τη Meghan και θα είμαι εντελώς ειλικρινής. Μου άρεσε. Μου άρεσε το πώς απεικόνισε τη σχέση μπαμπά και γιου, αλλά στην αρχή με νευρίασε λίγο. Μακάρι να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους τίτλους της. Απλώς πες 'Meghan'», γράφει ένα tweet.

«Ποιος συστήνει τον εαυτό του ως ‘δούκισσα’ σε παιδιά;», είπε ένας χρήστης.

«Είπα να ρίξω μία ματιά. Στην αρχή του ‘Είμαι η Meghan, η δούκισσα του Sussex’, το άλλαξα’», είπε άλλη χρήστης.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις και τα θετικά σχόλια για τη διαδικτυακή εμφάνιση της Meghan.