Τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας αναδείχθηκαν οι πιο κομψοί στην Ευρώπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας αναδείχθηκαν οι πιο κομψοί στην Ευρώπη

Η Πριγκίπισσα Νίνα, ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Marie-Chantal είναι μόνο μερικά από τα ονόματα της λίστας.

Ένα γαλήνιο φθινοπωρινό απόγευμα στην Αθήνα, μέλη από τις πιο λαμπερές οικογένειες της Ευρώπης συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το τρίτο μέρος του γάμου του Πρίγκιπα Φίλιππου (γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου) και της Nina Flohr.

Το ζευγάρι ήταν πιο κομψό από ποτέ με αποτέλεσμα ο ξένος Τύπος να τους θεωρεί δύο από τους πιο stylish royals της Ευρώπης. Την ίδια ώρα αρκετοί Έλληνες βασιλείς βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αισθητική που τους διακατέχει. Ας δούμε όμως τώρα μερικές από τις πιο in fashion βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης…

O Πρίγκιπας Φίλιππος και η Nina Flohr

https://www.instagram.com/p/CVYqwFCMLN_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα βλέμματα έστρεψε επάνω της η εκθαμβωτική νύφη, η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της, που ήταν custom-made από τον οίκο Chanel. Οι καλεσμένοι έδωσαν το παρών στα σκαλιά του υπέροχου Μητροπολιτικού Καθεδρικού Ναού της Αθήνας. Η Nina Flohr φορούσε ένα νυφικό με μια εντυπωσιακή ουρά 11 μέτρων και κεντήματα ενώ τα μαλλιά της κοσμούσε η τιάρα Antique Corsage που ανήκει στην μητέρα του Φίλιππου, Άννα Μαρία και την οποία είχε δανειστεί και η Τατιάνα Μπλάντνικ στο δικό της γάμο με τον πρίγκιπα Νικόλαο.

Νina Flohr: Το εντυπωσιακό νυφικό και η ιστορία πίσω από την τιάρα

gamos gliksbourg15

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η σύζυγός του Nina Flohr.

H πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία

https://www.instagram.com/p/CVbY7HgvjYW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας έγινε γρήγορα ένα από τα It Girls του κόσμου της μόδας. H 25χρονη καλλονή ταξιδεύει συχνά στο Παρίσι για να συνεργαστεί με τον οίκο Louis Vuitton ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στον Bulgari. Όλοι την θαύμασαν στον γάμο του Πρίγκιπα Φιλίππου όταν εμφανίστηκε μετο κομψό μπλε φόρεμά της σε συνδυασμό με μια clutch τσάντα Olympia le Tan και γόβες Manolo Blahnik.



Η πριγκίπισσα Marie-Chantal

H Marie-Chantal ήταν πάντα ένα σύμβολο του στυλ. Το 1995 παντρεύτηκε τον όμορφο πρίγκιπα Παύλο της Ελλάδας, φορώντας ένα συναρπαστικό custom made φόρεμα Valentino. Σήμερα εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας ενώ διατηρεί brand με την επωνυμία της.

https://www.instagram.com/p/CVfXRIvM6wn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρίγκιπας Κάρολος: Ο αληθινός λόγος που παντρεύτηκε την Diana και όχι την Camilla

Η πριγκίπισσα Tatiana

https://www.instagram.com/p/BdnsjuHlrGP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, η συγγραφέας, δημοσιογράφος και διοργανωτής εκδηλώσεων παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Νικόλαο το 2010. Η λαμπερή 41χρονη είναι συχνή καλεσμένη στο front row όλων των κορυφαίων σχεδιαστών και όχι τυχαία.

O πρίγκιπας Νικόλαος

https://www.instagram.com/p/CVBRp-4oPGu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδας είναι γνωστός ως ένας από τους πιο κοινωνικούς και κομψούς royals. Ο μικρότερος αδερφός του Παύλου, του διαδόχου της Ελλάδας και η σύζυγός του πριγκίπισσα Τατιάνα επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2013 όπου κάνει καριέρα ως φωτογράφος, με το ζευγάρι να ταξιδεύει συχνά για να απαθανατίσει τα μαγευτικά Ελληνικά τοπία.

Πηγή κεντρικής: apimages.com