Πρίγκιπας Κάρολος: Ο αληθινός λόγος που παντρεύτηκε την Diana και όχι την Camilla

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πρίγκιπας Κάρολος: Ο αληθινός λόγος που παντρεύτηκε την Diana και όχι την Camilla

Κι όμως υπάρχει εξήγηση (και μάλιστα πολύ λογική) πίσω από την επιλογή του να κάνει οικογένεια με την Lady D.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά του Netflix «The Crown», (η 4η σεζόν προβλήθηκε στα τέλη του 2020), οι τηλεθεατές επικεντρώθηκαν σε μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια όσον αφορά τις σχέσεις εντός του παλατιού. Το ερώτημα που προβλημάτισε πολλούς royal fans είναι το εξής: Γιατί άραγε ο Πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε να παντρευτεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα εφόσον είχει έντονα συναισθήματα για την Camilla Parker Bowles;;

Κατακραυγή για τη Meghan Markle! Διάβασε το βιβλίο της αλλά είπε την πιο λάθος κουβέντα

Ο αληθινός λόγος για τον οποίο ο Πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε την Diana

prince charles diana gamos

Σύμφωνα με την Independent, στο «The Crown» παρουσιάζεται πως ο Πρίγκιπας και η Καμίλα είχαν μια παθιασμένη σχέση πριν από τον γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η σχέση τους περιγράφεται ως ένα «ρομάντζο ανεμοστρόβιλου» όπου τα συναισθήματα ήταν αρκετά έντονα. Εν τέλη ο Πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα, αυτό όμως που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα είναι πως η Καμίλα εκείνη την περίοδο είχε παντρευτεί έναν άλλο άντρα, τον Andrew Parker Bowles.

Ενώ η σχέση του Καρόλου και της Kαμίλα ήταν για αρκετό καιρό on-off, εκείνη πήρε την απόφαση να παραμείνει στο πλευρό του Bowles. Την ίδια ώρα το γεγονός ότι ο Κάρολος έφυγε για να υπηρετήσει στο Βασιλικό Ναυτικό δεν βοήθησε στη σχέση τους. Λέγεται επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ενέκρινε τότε την Καμίλα για σύντροφο του γιού της.

Ο γάμος της Καμίλα και η γνωριμία με τον Κάρολο

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος συνάντησε την Καμίλα για πρώτη φορά το 1970, ερωτεύτηκαν αμέσως. Τελικά παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, το 2005. Γιατί όμως ο Κάρολος δεν έκανε πρόταση γάμου στην Καμίλα όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά; Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι πίσω από αυτή του την απόφαση.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι όπου η Καμίλα φέρεται να αστειεύτηκε για τους προπάππους τους που είχαν σχέση. «Η προγιαγιά μου ήταν η ερωμένη του προπροπάππου σου. Νιώθω ότι έχουμε κάτι κοινό», είπε χαρακτηριστικά εκείνη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλα! Δυναμικό come back μετά την περιπέτεια υγείας



Πηγή φωτογραφιών: apimages.com