Το ξαφνικό τηλεφώνημα που άλλαξε τη σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Το ξαφνικό τηλεφώνημα που άλλαξε τη σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Πρόκειται για ένα τηλεφώνημα που σύγχυσε και νευρίασε το ζευγάρι.

Η περίοδος του Halloween γιορτάζεται πια σε πολλές χώρες του πλανήτη. Κολοκύθες, νυχτερίδες, μασκαρεμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν στον δρόμο και δίνουν το παρών σε horror πάρτι τιμώντας το έθιμο των Κελτών που σηματοδοτούσε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα.

Η περίσταση φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητα ούτε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, το Express αναφέρει ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε κατά το Halloween με πρωταγωνιστές τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.



Το πρώτο Halloween της Meghan και Harry

Ήταν το 2016 όταν ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να επισκεφτεί τη Meghan Markle, με την οποία τότε έβγαιναν για περίπου τέσσερις μήνες, την περίοδο του Halloween.

«Δεν ήθελαν να περάσουν το σαββατοκύριακο του Halloween κρυμμένοι, αφού υπήρχαν πολλά να γιορτάσουν. Περίπου στους τέσσερις μήνες της σχέσης, ήταν τρελά ερωτευμένοι και ανυπομονούσαν να συμμετέχουν στη διασκέδαση της αγαπημένης τους γιορτής», γράφει ο Omid Scobie στη βιογραφία του ζευγαριού, Finding Freedom.

Meghan Markle: Τα σχόλια για το σώμα της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη και η ανασφάλεια

meghan harry1

Το πάρτι μασκέ

Η Meghan κι ο Harry αποφάσισαν να παρευρεθούν σε ένα πάρτι μασκέ φορώντας Βενετσιάνικες μάσκες ώστε να μην τους αναγνωρίσουν και να περάσουν όμορφα. Και αυτό ακριβώς συνέβαινε ώσπου ξαφνικά ο Harry δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που τους τάραξε την ημέρα.

Το παλάτι του Kensington ενημέρωσε τον πρίγκιπα ότι μία εφημερίδα ανακάλυψε τη σχέση τους και ότι σκόπευε να δημοσιεύσει τα νέα την επόμενη μέρα. Η εν λόγω εφημερίδα, σύμφωνα με το Express, ήταν η Sunday Express.

Μόλις έμαθαν τα νέα, έφυγαν από το πάρτι «αναστατωμένοι και νευριασμένοι», καθώς η σχέση τους από κρυφή και ιδιωτική θα γινόταν πια δημόσια.



Δύο χρόνια μετά, βέβαια, στις 19 Μαΐου του 2018, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Windsor και παρακολουθήθηκε από 1,9 δισεκατομμυρία ανθρώπους και η σχέση τους, έκτοτε, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη.

Meghan Markle: Full in love με τον πρίγκιπα Harry στη Νέα Υόρκη στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους.