Thomas Markle Jr: Ο θετός αδερφός της Meghan Markle ζητά δημόσια συγνώμη

Πατούλια Κατερίνα
Thomas Markle Jr: Ο θετός αδερφός της Meghan Markle ζητά δημόσια συγνώμη

Άλλαξε γνώμη ο αδερφός της Meghan Markle και παίρνει πίσω όσα έχει πει!

Ήρθε μια κίνηση ειρήνης από την οικογένεια της Meghan Markle. Ο θετός αδερφός της Thomas Markle Jr αποφάσισε να κάνει στροφή στη σχέση του με την αδερφή του και τα μίντια και εξέδωσε δημόσια απολογία προς την αδερφή του ζητώντας ταπεινά συγνώμη.

Ο 55χρονος Thomas, που έχει και το όνομα του πατέρα του, αποκάλυψε στη δήλωσή του πως έχει κάνει φρικτά λάθη σε σχέση με την αδερφή του, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry το 2018.

Πλήρης μεταστροφή για τον αδερφό της Meghan

Μιλώντας στο New Idea, ο Thomas εξήγησε πως ελπίζει η αδερφή του να τον βλέπει στο αυστραλιανό ριάλιτι Big Brother VIP ενώ τόνισε πως μπήκε στο παιχνίδι για να μπορέσει η αδερφή του να δει τον πραγματικό του εαυτό.


https://www.instagram.com/p/CVtmuSgvJdn

Αλλάζοντας τελείως τις προηγούμενες δηλώσεις του περί δύσκολης ανατροφής δίπλα στη Meghan, ο Thomas επέμεινε πως το να μεγαλώνει κοντά στη 40χρονη σήμερα αδερφή του, ήταν μια σπουδαία εμπειρία και τόνισε πως ήταν πολύ δεμένοι ενώ πέρασαν ποιοτικό χρόνο παρέα μεγαλώνοντας.

Ο θετός αδερφός της Markle εξήγησε πως όταν ο ίδιος βρέθηκε στη δημοσιότητα εξαιτίας της αδερφής του, ένιωσε σαν να τον πέταξαν στους λύκους και παραδέχτηκε πως αυτή η απειρία στο να μιλάει στα μίντια, τον εξέθεσε.



«Με έβαλαν σε μια γωνία και δεχόμουν επίθεση, έκανα φρικτά λάθη και τα μετανιώνω καθημερινά μέχρι και σήμερα».

«Η Meghan Markle δεν μιλάει πια ούτε με τη μητέρα της», η δήλωση φωτιά που μας σόκαρε

Tι ζητά ο Thomas από την Meghan

Ο Thomas επιμένει πάντως πως παρά τα όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί αγαπά την αδερφή του και θα έκανε τα πάντα για να δει τα ανίψια του:

«Δεν θέλω τίποτα από εκείνη, θα ήθελα απλά να πάω στο σπίτι της, να χτυπήσω την πόρτα, να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω και να της πω πως μου έλειψε και να της πω συγνώμη στο πρόσωπο», και συνέχισε τονίζοντας: