Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle απέκτησε δεύτερο παιδί: Το royal όνομα που έδωσε στην κόρη του

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle απέκτησε δεύτερο παιδί: Το royal όνομα που έδωσε στην κόρη του

Στα βήματα της Meghan Markle, o πρώην σύζυγός της.

«Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που γνωρίζω». Αυτό είπε ο Trevor Engelson, ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle ο οποίος υποδέχτηκε την δεύτερη κόρη του, καρπό του γάμου του με την Tracey Kurkland.

Ο παραγωγός του Hollywood, στα 44 πια χρόνια του, έχει αφήσει πίσω το παρελθόν στο πλευρό της 40χρονης σήμερα Meghan Markle και υποδέχτηκε την δεύτερη κόρη του, 15 μήνες μετά την γέννηση της πρώτης κόρης του.

Το royal όνομα:


https://www.instagram.com/p/CV1ULnglnex

Ο Trevor, αποφάσισε να δώσει στη μικρή του κόρη το όνομα Sienna Lee, το οποίο σίγουρα σου θύμισε κάτι από Παλάτι!
Και δεν το λες τυχαίο πως ο Engelson επέλεξε να ονομάσει την κόρη του Sienna, όπως ακριβώς ονομάστηκε και η κόρη της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mapelli Mozzi, η οποία γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 και η οποία έλαβε το όνομα Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού, 15 μηνών σήμερα έλαβε το όνομα Ford Grace Engelson.

Οι δύο γάμοι:

Ο Trevor αρραβωνιάστηκε τη Meghan Markle το 2010, παντρεύτηκαν το 2011 και χώρισαν το 2013.

Thomas Markle Jr: Ο θετός αδερφός της Meghan Markle ζητά δημόσια συγνώμη

Η πρόταση γάμου έγινε στην Tracey τον Ιούνιο του 2018, έναν μήνα μετά τον royal γάμο της Meghan Markle με τον Harry και ο παραγωγός παντρεύτηκε τελικά την κόρη του δισεκατομμυριούχου τραπεζίτη τον Μάιο του 2019!

Η ανακοίνωση της γέννησης της μικρής έγινε πάντως στο Instagram χωρίς να γίνεται γνωστό πότε ακριβώς γεννήθηκε η μικρή, την οποία ο Trevor εθεάθη να την μεταφέρει στο Los Angeles από την προηγούμενη εβδομάδα.



Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε γίνει και πάλι στο Instagram με τον πρώην της Markle να αναφέρει πως το θέμα με το μωρό πήγε αρκετά καλά την πρώτη φορά, οπότε θα το ξανάκανε αυτό το φθινόπωρο.